Δύσκολη έξοδος για ΟΦΗ και Αστέρα σε Σέρρες και Λεωφόρο

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2024

Το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ξεκινάει με δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις, με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται τον ΟΦΗ (16:00) και την Καλλιθέα να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης (17:00).

Τα "λιοντάρια" προέρχονται από το πρώτο τρίποντο της σεζόν και κόντρα στους Κρητικούς θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους. Ο Χουάν Φεράντο δεν έχει στην διάθεσή τους Περούτσι, Σάλαζαρ, Καπτούμ, Μασκανάκη και Παπαβασιλείου.

Αντίθετα, οι Κρητικοί ψάχνουν αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό, προκειμένου να παραμείνουν κοντά στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Ο Δέλλας δεν θα έχει διαθέσιμο τον Κουτεντάκη, ενώ συμπεριέλαβε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή τον Νέιρα.

Στην άλλη αναμέτρηση, η Καλλιθέα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, μέχρι στιγμής, ειδικά για το πρόσωπο που δείχνει κόντρα στους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Μάσιμο Ντονάτι, για τη σημερινή αναμέτρηση, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Πασαλίδη, Μεχίας, Μαρότα και Αλεσάντρο Μερκάτι.

Στο άλλο στρατόπεδο ο Κλοντ Μακελελέ προσπαθεί να χτίσει μια διαφορετική ομάδα, από αυτή που ανέλαβε, και παρά το γεγονός ότι οι Αρκάδες δεν νίκησαν στα πρώτα δύο ματς του Γάλλου, άφησαν καλές εντυπώσεις.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League:

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ (16:00)

Καλλιθέα - Αστέρας Τρίπολης (17:00)

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ (20:30)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (20:30)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.