Δύσκολη δοκιμασία έχει ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2023

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης απόψε στο ΟΑΚΑ(7/12, 21:15) για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκα ματς με το οποίο θα κλείσει η διαβολοβδομάδα για το τριφύλλι . 

Οι πράσινοι προέρχονται από τις δύο εκτός έδρας ήττες που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι στην παράταση με 92-87 και από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη με 71-68 και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ,αλλά το έργο δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς έχουν να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που μετράει έως τώρα ρεκόρ 11-1.

«Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Euroleague μέχρι τώρα στην έδρα μας. Πρέπει να αγωνιστούμε με σκληράδα στην άμυνα, ειδικά απέναντι στους Καμπάτσο και Μούσα. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ» ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος θα  στερηθεί σε ακόμα ένα ματς των υπηρεσιών του Ιωάννη Παπαπέτρου και του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Από την άλλη η Βασίλισσα θα αγωνιστεί στο σημερινό αγώνα με καλή ψυχολογία έπειτα από τη νίκη που έκανε επί του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ευελπιστεί να φύγει από την Αθήνα με άλλη μία νίκη. Ο Τσους Ματέο, ο οποίος δεν θα έχει στη διαθεσή του τον Σέρχι Ροντρίγκεθ, όπως και τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε, σημείωσε σε μέρος των δηλώσεών του:

 «Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει διαφορετικό στυλ από τον Ολυμπιακό, αλλά θα βρούμε μπροστά μας έναν μαχητικό αντίπαλο που προέρχεται από μια ήττα στην Κωνσταντινούπολη και θα θέλει να ρεφάρει με τη βοήθεια του κοινού του».

Πρόσωπο της αναμέτρησης είναι ο Μάριο Χεζόνια. Ο 28χρόνος Κροάτης μετά το διπλό της Ρεάλ επί των ερυθρολεύκων στο ΣΕΦ, φρόντιζε να δείξει και την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, ποστάροντας ένα καταπράσινο κολάζ, στο οποίο οι φίλοι των πρασίνων του αναφέρουν ότι επιστρέφει στο «σπίτι» του.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.