Καρασκάλ: «Πολύ κοντά στην Ντιναμό Μόσχας»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2023

Από την αρχή η υπόθεση του Χορχέ Καρασκάλ ήταν δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να προτιμά, όπως όλα δείχνουν, μια «εσωτερική» μετακίνηση. Σύμφωνα τουλάχιστον με τον Ρώσο δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ, ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στην Ντιναμό Μόσχας!

Μια σημαντική αποκάλυψη που φτάνει μέχρι τα «αυτιά» των Θεσσαλονικιών έκανε ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, μέσω του προσωπικού καναλιού στο Telegram.

Σε αυτήν περιπλέκεται το όνομα ενός εκ των μεταγραφικών στόχων του ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της επικείμενης μεταγραφής του Καρασκαλ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ντιναμό Μόσχας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Καρπόφ, το ποσό της μεταγραφής από την μια ομάδα της Μόσχας στην άλλη του Κολομβιανού εξτρεμ θα είναι κοντά στα 7.000.000 ευρώ! «Η Ντιναμό αποδείχθηκε πιο επίμονη από τους ανταγωνιστές της στον αγώνα για τον παίκτη της ΤΣΣΚΑ και αναμένεται άμεσα να υπάρχουν ανακοινώσεις», προσθέτει.

Μια απόφαση που ίσως απορρέει και από την προσωπική αρέσκεια του ποδοσφαιριστή να ζει στη Μόσχα. Γεγονός που φαίνεται να τον κάνει μόνιμο κάτοικο της ρωσικής πρωτεύουσας, παρά τις προσφορές άλλων συλλόγων από την Ευρώπη και την Λατινική Αμερική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.