Δύο πόρτες έχει η ζωή, απόψε… …για τον ΠΑΟΚ!

Αρις Νικολάκης24 Μαΐου 2023

Και δεν είναι από τη μία μπήκα κι από την άλλη βγήκα. Η μία οδηγεί σε πελάγη ευτυχίας. Η άλλη; Στον βυθό πελαγών δυστυχίας… Κι είναι στην διάθεση του ΠΑΟΚ η ορθή επιλογή. Δεν υποτιμούμε την ΑΕΚ. Αλίμονο. Θεωρούμε απλά, πως το κίνητρο επιβίωσης του ΠΑΟΚ… 

Επειδή γι’ αυτήν παίζει απόψε στο Πανθεσσαλικό, ο ΠΑΟΚ… Μετρά πολύ περισσότερο από το νταμπλ, για το οποίο παίζει η ΑΕΚ! Φυσικά, όλα αυτά είναι δικές μας σκέψεις. Σημασία έχουν οι σκέψεις προπονητών και παικτών του ΠΑΟΚ. Αν κι είμαστε κάθετα βέβαιοι, πως δεν διαφέρουν. Ε, δεν χρειάζονται μαντικές δυνατότητες, για να αντιληφθούμε πως προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν κατανοήσει τη σημασία του αποψινού Τελικού. Σε 90+ λεπτά παίζουν μια ολόκληρη χρονιά. 

Με λίγα λόγια; Είναι ένας αγώνας στον οποίο παίζουν το ανάθεμα με το ωσαννά… Δεν χωρά ο νους των φίλων του «δικέφαλου» πως απόψε θα υπάρξουν αδιάφορες κι αδύναμες μονάδες του ΠΑΟΚ. Και πως έτσι, θα προτιμήσουν το ανάθεμα από το ωσαννά. Η χθεσινή παρουσία τους στην Τούμπα έδειξε σε προπονητές και παίκτες την απαίτηση τους. Το απόλυτο δικαίωμα τους να προσδοκούν, τον νυν υπέρ πάντων αγώνα τους. Με την έννοια μάλιστα, του ταν ή επί τας. 

Τούτο δε, κατά το δόγμα Σαββίδη. «Δώστε την ψυχή σας στη μάχη. Κι εάν πέσετε, να πέσετε ηρωικά μαχόμενοι». Πλημμυρισμένη ουσία είναι κι η αναφορά του Αντελίνο Βιεϊρίνια. «Οι Τελικοί δεν παίζονται. Κερδίζονται». Και το κέρδος για τον ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό, είναι η ανατολή μιας νέας λαμπρής εποχής. Για το επίπεδο αυτής της ομάδας μια ακόμη αγωνιστική περίοδος δίχως τίτλο, είναι βαρύ κι ασήκωτο πισωγύρισμα. Θα την «χαλάαει» μια ακόμη αποτυχία μετά την επιτυχία στον Τελικό, με τον Ολυμπιακό δυο χρόνια πριν. 

Θα την «φτιάξει» μία επιτυχία καθώς θα καταστεί εφαλτήριο για το άλμα σε μία νέα λαμπρή εποχή…. Για να επιμείνουμε πάλι, πως έτσι εμείς προσεγγίζουμε τον Τελικό. Και σημασία έχει πως τον προσεγγίζουν προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ. Επιμένοντας πως θέλουμε, να πιστεύουμε πως στην ταύτιση των προσεγγίσεων. Απλά, απόψε θα αποδειχθεί εάν κι εφ’ όσον όσα λένε προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ… Τα πιστεύουν! Θα αποδειχθεί εάν κι εφ’ όσον τα πράξουν προς μέγα όφελος εαυτών κι αλλήλων.

Πως θα τα πράξουν; Πολύ απλά, διαβαίνοντας τη μια – από τις δυο πόρτες που έχει η ζωή απόψε για τον ΠΑΟΚ – η οποία οδηγεί σε πελάγη ευτυχίας. Με το μάξιμουμ της απόδοσης ισχύος τους, θα την διαβούν. Για να προσφέρουν – επί Ιβάν Σαββίδη - στη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία, τη Βόρεια Ελλάδα έναν ακόμη τίτλο. 

Τον έκτο τους από το 2017. Για να κατακτήσουν τον ένατο συνολικά στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Και τον πέμπτο τίτλο καθιστώντας τον… Συνήθεια που έγινε λατρεία! ΥΓ : Δεν κάναμε κουβέντα για το ποιοι θα παίξουν στον Τελικό. Ξέρετε πολύ καλά τη θέση μας περί του θέματος. Πως θα παίξουν μετρά κι ουχί ποιοι θα παίξουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.