Νέα στοιχεία για τον γνωστό δικηγόρο: Τα δύο όπλα στην κατοχή του και το panic button

Metrosport Team16 Ιουνίου 2024

Δυο όπλα φέρεται να έχει στην κατοχή του ο 52χρονος γνωστός ποινικολόγος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης δικηγόρου.

Σύμφωνα με το newsit.gr, το 37χρονο θύμα, επίσης δικηγόρος, παρά το γεγονός ότι στην κατάθεση της αναφέρει ότι ο τραυματισμός της οφείλεται σε «πτώση από σκάλα»,  εγκατέστησε το «κουμπί πανικού», πυροδοτώντας πολλά ερωτήματα αναφορικά με την κίνηση αυτή.

 Την ίδια ώρα, ο γνωστός ποινικολόγος, που αρνείται τις κατηγορίες, βαρύνεται με τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, με τη σύζυγό του, βέβαια, να μη προχωρά σε μήνυσε σε βάρος του. 

 Το χρονικό της καταγγελλόμενης επίθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (16/6), όταν γιατρός ιδιωτικής κλινικής στους Αμπελοκήπους ενημέρωσε την αστυνομία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

H 37χρονη μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της στο νοσοκομείο «Ευρωκλινικη Αθηνών», όπου ο γιατρός που την εξέτασε κατέθεσε ότι η δικηγόρος έχει υποστεί πολλά τραύματα τα οποία προκλήθηκαν από άτομο και όχι από την πτώση της. 

Την ίδια ώρα, από έρευνα των Αρχών προέκυψε ότι ο ανωτέρω δράστης έχει στην κατοχή του ένα πιστόλι HS product H11 RDR MS με ειδική άδεια για ατομική ασφάλεια. Κατοχή – Οπλοφορία με ληξη: 17/7/2028 και ένα πυροβόλο όπλο για θήρα επαναληπτική Maverick με λήξη αδείας 27/5/2028».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μετά από παρέμβαση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, που ζητά να διερευνηθούν τα όσα αναφέρονται σε σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.