Δύο νίκες για τους «μικρούς» του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Με συνολικό σκορ 5-0 η Κ19 (φωτό) και η Κ17 του ΠΑΟΚ επιβλήθηκαν του ΟΦΗ στα δύο παιχνίδια που έγιναν σήμερα (26/10) για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα. 

Η Κ19 νίκησε με 3-0 στις εγκαταστάσεις Λόλα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και έφτασε στους 19 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Ολυμπιακό, που αγωνίζεται αύριο (27/10).

Το σύνολο των Τσιαπακίδη και Χάγκαν έπρεπε να φτάσει στο 75′ για να προηγηθεί με την κεφαλιά του Μπαταούλα, από την εκτέλεση φάουλ του Πολυκράτη. Στο 85′ ο Τσιότας κέρδισε πέναλτι, γλίτωσε σοβαρό τραυματισμό και ο Κεσίδης ευτσόχησε από τα έντεκα βήματα, ενώ στο 92′ ο Πολιτάκης έκανε το 0-3 έπειτα από την ασίστ και πάλι του Πολυκράτη. Από το 74′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, το εκτός έδρας με τη Λαμία.Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τσιντσόλης, Πανικίδης (59′ Τσιότας), Πολυκράτης, Τσίτσκας, Κοσίδης (70′ Μπαταούλας), Αλμασίδης (59′ Σαπάνης), Τσομπάνης (59′ Πολιτάκης), Καλαϊτσίδης (77′ Κεσίδης), Χατσίδης, Παπαγεωργίου, Μπαλντέ.

Ενα γκολ για κάθε ημίχρονο για την Κ17

Η ομάδα των Ορφανού και Κρινίτσα κέρδισε 2-0 στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Super League και είναι πλέον δεύτερη, δύο βαθμούς κάτω από τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και το σκορ άνοιξε στο 22′ ο Γκιόκα με κεφαλιά έπειτα από το κόρνερ του Μπέρδου. Ο τελευταίος ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου στο 63′, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Κρομμύδα.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι το εντός έδρας με τη Λαμία την επόμενη εβδομάδα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μαλιγίν, Κυριαζίδης, (67′ Χριστοδούλου), Λύρατζης (78′ Λουτζιανιώτης), Μόκρης (87′ Κάνιος), Αυγητίδης, Παπαδόπουλος, Κρομμύδας (78′ Γεωργιάδης), Γκιόκα, Αρετής, Μπέρδος, Τασιούλας (67′ Οικονόμου)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.