Δυνατός και στη Β' κατηγορία ο Ελλήσποντος Κριθιάς (δηλώσεις)

Χρήστος Λιάπης23 Ιουλίου 2024

Τεράστια ήταν η συμβολή του Γιώργου Χατζηλασκαράκη στην άνοδο του Ελλήσποντου Κριθιάς στη Β' κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 Για την χρονιά  που ολοκληρώθηκε με επιτυχία είπε: «Αν και είχαμε πολλούς τραυματισμούς, πετύχαμε τον στόχο της ανόδου. 

Η ομάδα είχε πάθος στο παιχνίδι της, ψυχή, είχαμε καλό κλίμα και ήμασταν μια οικογένεια. Βοήθησε και ο προπονητής που ήρθε τον Ιανουάριο. Ο όμιλος μας ήταν ανταγωνιστικός με τρεις τέσσερις ομάδες που διεκδικούσαν μέχρι το τέλος τις προνομιούχες θέσεις. Οσο για μένα είχα καλή χρονιά. Δεν έπαιξα μόνο στους τρεις τελευταίους αγώνες λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού». Για τη νέα χρονιά; «Στόχος είναι η άνοδος. Aυτό που θέλουμε είναι να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που ανήκει».

Π. Χατζηλασκαράκης: «Η χρονιά είχε τις δυσκολίες της»

Ο πρώτος σκόρερ του Ελλήσποντου Πάνος Χατζηλασκαράκης βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας του. Ο ίδιος τόνισε: «Η περσινή χρονιά είχε και ευκολίες και αντίστοιχα και δυσκολίες στην αρχή. Ευτυχώς ξεκινήσαμε με θετικά αποτελέσματα και αυτό μας έδωσε την δύναμη και την ενέργεια να συνεχίσουμε και έτσι καταφέραμε αυτό όπου ήταν ο στόχος μας από την αρχή, την άνοδο. Ένας παράγοντας εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι που μας βοήθησε να καταφέρουμε να ανέβουμε στην Β´ κατηγορία ήταν το καλό κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια με όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και το προπονητικό team. Στον περσινό όμιλο υπήρχαν αρκετές καλές ομάδες αλλά ποτέ δεν μας φόβισε κάποιο παιχνίδι μαζί τους γιατί πιστεύαμε στις δικές μας ικανότητες. Όσο για μένα είχα μια πολύ καλή χρονιά βγαίνοντας πρώτος σκόρερ με 22 γκολ όπως και σκοπεύω να συνεχίσω έτσι και στην νέα πιο απαιτητική σεζόν.

 Τη νέα χρονιά θα έχουμε μια καινούργια διοίκηση και ένα πολύ καλό ρόστερ και σίγουρα πιο ανταγωνιστικό από πέρσι, ελπίζοντας πως θα πετύχουμε μια ακόμη άνοδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.