Δούμας: «Τίποτε δεν είναι αδύνατο»

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2024

Ο Ηρακλής Θερμαΐκού ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά στην Α1 και έκλεισε το 2023 στην τέταρτη θέση του Πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας της Ενωσης.

Ο εκ των προπονητών της ομάδας Τάσος Δούμας για την πορεία του Ηρακλή και το Πρωτάθλημα τόνισε: «Να ευχηθούμε καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο. Οσον αφορά το Πρωτάθλημα θα το χαρακτηρίζαμε δύο ταχυτήτων. 

Οι Ακρίτες και τα ΙΕΚ Δέλτα είναι οι ομάδες που ξεχωρίζουν βαθμολογικά αλλά και ποιοτικά σε σχέση με τις υπόλοιπες και αυτό φαίνεται από την διαφορά της απόστασης από τις άλλες ομάδες. 

Σίγουρα για το μέλλον της κατάληξης της κάθε ομάδας θα παίξει ρόλο η ενίσχυση με παίκτες οι οποίοι θα συμπληρώσουν τις αδυναμίες τους . Όσον αφορά την ομάδα μας θα πρέπει οι παίκτες που θα έρθουν να προσαρμοστούν γρήγορα στις ανάγκες της ομάδας διότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

Δεν έχουμε περιθώριο για λανθασμένες κινήσεις και πρώτος στόχος είναι η ομάδα να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα για τα μπαράζ ανόδου και ο δεύτερος: να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην β φάση ώστε να προλάβουμε να πάμε στα μπαράζ ανόδου με όμορους νόμους για άνοδο.

 Σίγουρα δεν ονειροβατούμε και γνωρίζουμε ότι είμαστε πάρα πολύ πίσω για κάτι καλύτερο αλλά τίποτε δεν είναι αδύνατο. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο ποιοι παίκτες θα έρθουν το Γενάρη. Εμεις θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Υγεία σε όλον τον κόσμο, σωματική και ψυχική, διότι είναι το σημαντικότερο πράγμα όπου πολλές φορές την θεωρούμε δεδομένη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.