Δούμας: «Πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτηση μας»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Με νίκη πέρασε από τη Σουρωτή ο Ηρακλής Θερμαΐκού επικρατώντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ του Ορφέα με 2-0. Από πολύ νωρίς προηγήθηκε με 0-2, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο εκ των προπονητών της ομάδας Τάσος Δούμας επεσήμανε: «Είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο όπου προηγηθήκαμε με 2-0 και είχαμε ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, ίσως γιατί υπήρξε κάποιος εφησυχασμός, χωρίς όμως να κινδυνεύσουμε καθόλου, η απόδοση μας στη συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή.

Είπαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο για να διορθωθούν αλλά πάλι δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλοί και δεν είχαμε τη φρεσκάδα που θα θέλαμε. Οι αλλαγές που έγιναν δεν είχαν ενεργό ρόλο στο επιθετικό κομμάτι. Από την άλλη αν και ο αντίπαλος διόρθωσε την εικόνα του στο β’ ημίχρονο δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα.

Η ομάδα φάνηκε ότι ήταν επιβαρυμένη από την σκληρή προετοιμασία. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι οι βαθμοί και αργότερα θα σταθούμε και στην απόδοση μας. Σε κάθε περίπτωση η επικράτηση μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Αγιο Αθανάσιο που άρχισε και αυτός με νίκη. Θέλουμε συνεχόμενες επιτυχίες ώστε να ανεβεί και η ψυχολογία μας. Σκοπός μας εφόσον κυνηγάμε την πρώτη θέση είναι οι βαθμοί. Να ευχηθώ καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με υγεία»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.