Δούμας: «Δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια»

Χρήστος Λιάπης15 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ηρακλής Θερμαΐκού πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε δύο αγώνες στο πρωτάθλημα της Eurolamp Α1 της ΕΠΣΜ και ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια. 

Ο εκ των προπονητών της ομάδας Τάσος Δούμας μετά τη νίκη επί του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου επισήμανε: «Ξεκινήσαμε αρκετά δυνατά τον αγώνα. Κάναμε πάρα πολλές τελικές. 

Ημασταν πολύ παραγωγικοί σε ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Μας έλειπε η αυτοπεποίθηση και η διαύγεια για να τελειώσουμε σωστά τις φάσεις. 

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με τον ίδιο ζήλο, δυνατά και κατορθώσαμε να προηγηθούμε στο σκορ με υπομονή και επιμονή των παικτών. Στο διάστημα αυτό είχε και ο αντίπαλος μια δύο καλές ευκαιρίες και με χαροποιεί που κρατήσαμε το μηδέν.

Πετύχαμε δύο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα τέρματα. Η νίκη μας δίνει δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια, αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο σημαντικό. Κρατάμε τους βαθμούς.

Παίξαμε για πρώτη φορά στον Αγιο Βασίλειο. Στη συνέχεια θα ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και θα συνηθίσουμε το γήπεδο»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.