ΠΑΟΚ: Δουλειά με τους παρόντες, περιμένοντας… μεταγραφές και διεθνείς

Metrosport Team27 Ιουνίου 2023

Μια εβδομάδα προπονήσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο συμπληρώνει σήμερα ο Δικέφαλος και τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Εκτός από την επιστροφή του Τάισον ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είδε σε αυτό το διάστημα άφιξη νέου ποδοσφαιριστή και προφανώς αυτό είναι κάτι που ανησυχεί, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που μετράμε αντίστροφα για το ταξίδι στην Ολλανδία την προσεχή Δευτέρα.

Σε κάθε περίπτωση και με την ανησυχία να είναι εύλογη τόσο στον Λουτσέσκου, όσο και στους φίλους του Δικεφάλου, η προετοιμασία συνεχίστηκε και χθες με διπλή προπόνηση.

Σε περίπτωση που μέχρι την Κυριακή ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει προχωρήσει σε μεταγραφή, τότε ο κόουτς των ασπρόμαυρων στην προπόνηση της Δευτέρας στο Τέχελεν θα μετρήσει τουλάχιστον τέσσερις επιστροφές και αναφερόμαστε στους διεθνείς Ινγκασον, Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς που θα είναι στις 3 Ιουλίου στο αεροδρόμιο για να πετάξουν με την ομάδα για το Ντίσελντορφ.

Στην Ολλανδία δεν θα βρεθεί ούτε για μια μέρα ο Στέφανος Τζίμας και ο Δημήτρης Μοναστηρλής, καθώς με άλλους 9 διεθνείς του Δικεφάλου ταξιδεύουν σε λίγες μέρες για τη Μάλτα για το Euro με την Εθνική Νέων. Όμως αναμένεται να πάει την επόμενη εβδομάδα στην Ολλανδία ο Κοτάρσκι, καθώς σήμερα (27/6) δίνει το τελευταίο ματς για το Euro U21 και από αύριο θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.