Δουλειά για τα αστέρια

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Αποστολή στο Χορστ: Γιώργος Ζαϊρης Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός – Γιώργος Καστάνης

Φουριόζοι συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση επί Ολλανδικού εδάφους οι παίκτες του Δικεφάλου. Με το “καλησπέρα” καθώς η προπόνηση διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας, έδειξαν την γενικότερη τάση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Πρωταθλητή.

Ποια είναι αυτή; Να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα για να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στους αναβαθμισμένους ομίλους του Champions League, στο επονομαζόμενο League stage. Η δουλειά γίνεται για τα αστέρια. Με 30 παίκτες στην διάθεση του Λουτσέσκου. 

Με ένα μικρό, χθες, απρόοπτο με τον Κωνσταντέλια. Χωρίς τον Αντρίγια που όμως θα είναι διαθέσιμος από την 16η Ιουλίου. Και με την αναμονή για τις κινήσεις ενίσχυσης που είναι πολύ σημαντική. Ήταν μία δυναμική εκκίνηση στην προετοιμασία από τους παίκτες και τον Λουτσέσκου. 

Με σκληρή δουλειά, τετ α τετ και επιμονή στο πλάνο. Σήμερα η Metrosport στις σελίδες 12 και 13 καταγράφει με αναλυτικό φωτογραφικό ρεπορτάζ όλα όσα έγιναν. Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ θέλει και μπορεί να πετύχει.

Οι εξελίξεις για Κεντζιόρα, χαφ και φορ

Ο προπονητής του Δικεφάλου, περιμένει στο ακουστικό του, για να δρομολογηθούν οι τελικές εξελίξεις για τον Κεντζιόρα, τον έμπειρο μέσο αλλά και τον επιθετικό που είναι απαραίτητος. Είναι οι τρεις βασικές ελλείψεις, αυτή την στιγμή, που όμως μπορούν να καλυφθούν σταδιακά από την ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.