Δούκας: «Επανέλαβα το "μπάτσος" που είπε πολίτης»-Τι δήλωσε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Metrosport Team04 Απριλίου 2024

Στα έργα και τις ημέρες της μέχρι στιγμής θητείας του έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δίνοντας απάντηση και για τη λέξη «μπάτσος» που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και προκάλεσε την οργή του κυβερνόντος κόμματος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ο κ. Δούκας τόνισε ότι  γίνεται μια προσπάθεια πόλωσης και τοξικότητας, με τους Υπουργού; να επιλέγουν σκόπιμα να ασχολούνται με μία φράση.
«Έχω πάρα πολλές δουλειές να κάνω στην Αθήνα, φυτεύουμε δέντρα, σπάμε την ανασφάλεια και δεν είναι εικόνα αυτή αν θέλουμε και αγαπάμε και την πόλη μας και αν είσαι και βουλευτής της Α΄ Αθήνας να καταθέσεις ερωτήσεις στη Βουλή για να προχωρήσουν τα θέματα της καθημερινότητα.
Δεν τους αρέσει που κέρδισα στην Αθήνα και δεν τους αρέσει που η Αθήνα αλλάζει και προχωράει με μέτρα και δράσεις και θέλουν να δημιουργήσουν μια τοξικότητα για να μην προχωρήσει η πόλη μπροστά», επεσήμανε.

Σε ό,τι αφορά την ν ακύρωση της συναυλίας του Δήμου Αθηναίων με την πρεσβεία του Ισραήλ, ο δήμαρχος Αθηναίων αποκάλυψε ότι υπήρξαν αντιδράσεις από την ορχήστρα, δεδομένου ότι οι μουσικοί φοβούνταν να παίξουν γι' αυτό και ανακάλεσε την εν λόγω δράση.

Κληθείς να σχολιάσει το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του γηπέδου του Παναθηναϊκού ο κ. Δούκας επεσήμανε:

«Πάρα πολλά χρόνια υπήρχε χρονοδιάγραμμα και δεν υπήρχε έργο. Υπήρχε υπουργός που είπε ότι το 2023 θα είναι το έργο έτοιμο και αν πάτε σήμερα με την κάμερα θα δείτε ότι υπάρχουν δέκα μέτρα μπάζα που πρέπει να καθαρίσουμε. Εμείς ανατάξαμε το έργο, έχω κι εγώ άγχος όπως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.
Τρέχουμε την οικοδομική άδεια για να βγει και τρέχουμε την ιστορία με τα μπάζα, να κλείσει η επιπλέον χρηματοδότηση και το νομικό κομμάτι της για να βγουν τα μπάζα και να σκάψουμε. Μπουλντόζες θα μπουν γρήγορα. Υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση στα λόγια.
 Σου λένε υπάρχουν 115 εκατ. για το γήπεδο μα δεν τα έχουμε διεκδικήσει, δεν είχε κατατεθεί ποτέ τεχνικό δελτίο. Σε ένα χώρο που θα γίνει ανάπλαση επιτρέπεται να υπάρχουν μπάζα και να ψάχνω χρηματοδότηση να κάνω την απορρύπανση και όλα αυτά σε τρεις μήνες;». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.