Δόξα Περιβολακίου: Οργάνωση της ακαδημίας και δύο μεταγραφές

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Η Δόξα Περιβολακίου προχώρησε σε έναρξη συνεργασίας με τον Νικόλαο Κανδύλα, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή στην ομάδα Κ15 του συλλόγου.

 Στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα που όχι μόνο θα διαπρέπει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αλλά θα εκπαιδεύσει τους παίκτες της σε όλες τις πτυχές του αθλήματος, προετοιμάζοντάς τους για την προώθηση στις επόμενες ηλικιακές κατηγορίες. Φτάνοντας και στην επαγγελματική τους καριέρα στο ποδόσφαιρο. 

Με έμφαση στη σωστή εκμάθηση της τεχνικής, την κατανόηση των τακτικών και την καλλιέργεια της ομαδικότητας και της αθλητικής ηθικής, ο νέος προπονητής θα αναλάβει να διαμορφώσει τους νέους παίκτες όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές, αλλά και ως προσωπικότητες με αξίες και αρχές. Η Δόξα Περιβολακίου θεωρεί ότι η επιλογή του κ Κανδύλα είναι μια στρατηγική κίνηση που θα ενισχύσει το αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου και θα θέσει τα θεμέλια για τις μελλοντικές επιτυχίες της ομάδας. Με τη νέα αυτή συνεργασία, η ομάδα Κ15 της Δόξας Περιβολακίου εισέρχεται σε μια νέα εποχή φιλοδοξίας και δυναμικής, έτοιμη να κατακτήσει τους στόχους της και να θέσει νέα πρότυπα στην τοπική και ευρύτερη ποδοσφαιρική σκηνή.

Η Δόξα Περιβολακίου προχώρησε σε έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Θάνο Αργυρόπουλο, έναν φιλόδοξο και εξαιρετικά καταρτισμένο επαγγελματία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Με την εμπειρία και τις γνώσεις του, αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην αγωνιστική πορεία της ομάδας Το πάθος του για το άθλημα, σε συνδυασμό με τη στρατηγική του σκέψη, τον καθιστούν τον ιδανικό ηγέτη για να οδηγήσει τους νεαρούς άσους της Δόξας Περιβολακίου σε νέες επιτυχίες.

Νέα αποκτήματα

Τις προηγούμενες μέρες αποκτήθηκε ο 16χρονος μέσος Θωμάς Τσάντης που έπαιξε προηγούμενα σε Κεραυνό Κολχικού και ΑΠΕΛ και ο 16χρονος αριστερός σέντερ μπακ και αμυντικός χαφ Γ. Αγγελούσης. Προηγούμενες ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί :Κένταυρος, Πρωτέας Ευόσμου, Παναθηναϊκός. Μακεδονικός

Προηγούμενα η Δόξα πήρε τον μέσο Βαγγέλη Βορνίτη που έχει παίξει προηγούμενα σε ακαδημία Εθνικού Λαγυνών, Μύγδονα και Μακεδονικό Λητής.

Ακόμη ενέταξε στο ρόστερ της τον 17χρονο Τσίφκα Πλάτωνα που μπορεί να αγωνιστεί στη δεξιά αλλά και σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά. Προηγούμενα έπαιξε στην ακαδημία της Δόξας Ελπίδας και στην Α.Ε Ευόσμου.

Επίσης ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΜ αποκτήματα είναι ο 17χρονος τερματοφύλακας Γ. Κασαπίδης που έπαιξε σε ακαδημία Αγρ. Αστέρα, Παναθηναϊκού και Καμπανιακού, ο 16χρονος σέντερ φορ Αγγελος Θαναηλάκης που έπαιζε στον Πρωτέα, ο 17χρονος μεσοαμυντικός Χρ. Κωστίδης πρώην παίκτης του Σοχού και ο τερματοφύλακας Θαν. Πριμεράκης πρώην παίκτης της Αυγής.

Ανανεώσεις συνεργασίας
Η συνεργασία επεκτάθηκε με τον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Καμουλάκο και τον 18χρονο μέσο Βαλάντη Χαρονίδη ακόμη τους Ι. Κεχιόπουλο, Χρ. Κόντρα, Γ. Μπλόσμι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.