Διπλή ενίσχυση στην Δόξα Ορμύλιας, στην Ραιδεστό/ΔΕΛΤΑ ο Γραμματικόπουλος

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2024

Η Δόξα Ορμύλιας προχώρησε στην απόκτηση του 19χρονου δεξιού μπακ χαφ Αγγελου Δεληναουμη με καταγωγή από την Φλώρινα. Αγωνιζόταν με επιτυχία στον Μελιτεα Μελίτης στην ΕΠΣ Φλώρινας και παράλληλα στις μικτές τις ΕΠΣ Φλώρινας με κορυφαία στιγμή της καριέρας του την κατάκτηση του double το 2022.

Ακόμη προχώρησε στην απόκτηση του επιθετικού Μιχάλη Νάση που έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Χαλκιδική και σε πιο υψηλό επίπεδο με πλούσιο βιογραφικό και με την εμπειρία του θα βοηθήσει τα μέγιστα στο έργο των προπονητών.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε : Ακαδημία Κούδα, ΠΑΕ Ηρακλής Κ19, Απόλλωνα Καλαμαριας(Β εθνική), ΠΑΕ Θράκη, Ολυμπιακός Χερσονησου(Κατάκτηση κυπέλλου), ΠΟΝ Καλλικράτειας, Α.Ε.Πολυκάστρου, Οδυσσέα Νυδριου( Κατάκτηση κυπέλλου), ΑΠΟΚ Βελουχι (Κατάκτηση κυπέλλου), Δόξα Πενταλόφου (Γ εθνική), ΠΟ Τρίγλιας, ΠΟ Μουδανιών (κατάκτηση πρωταθλήματος), Στρατωνι(κατάκτηση πρωταθλήματος), Ηρακλή Νέας Φωκαίας, Ολυνθος (κατάκτηση πρωταθλήματος), Αστέρας Τριποτάμου (Double και άνοδος Γ εθνική), Αθυτος και τελευταίος του σταθμός τα Σήμαντρα.

Στη Γερακινή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Φασούλας. Το Δ.Σ. του εύχεται καλή συνέχεια χωρίς τραυματισμούς.

Στη Ραιδεστό ο Γραμματικόπουλος

Δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν δόθηκε ο μεσοαμυντικός Γραμματικόπουλος Χάρης Αστέρα Ραιδεστού στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.