Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου: Ανανεώσεις συνεργασίας και μεταγραφές

Metrosport Team18 Αυγούστου 2024

Η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ανανέωσε τη συνεργασία της για 7η διαδοχική χρονιά με τον προπονητή Σπύρο Κουτσογιάννη. 

Το ίδιο έκανε με τον βοηθό προπονητή Τοπάλη Βασίλειο με καταγωγή από την Αίγειρο Κομοτηνής. Είναι κάτοχος UEFA C και ξεκίνησε από την Ακαδημία Λύκοι, Ακαδημία Σπαρτακος, Ακαδημία Πανθρακικός, ΑΟ Μεσσούνης (Βοηθός), Δόξα Σωστη (Βοηθός), ΔΟΞΑ Προσκυνητών και της ΔΟΞΑΣ με την οποία στέφτηκε Πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης 2022-2023 και 2023-2024. 

Ανανέωσε τη συνεργασία της με τον 17χρονο αμυντικό χαφ Ντίνο Δημήτρη με καταγωγή από την Κομοτηνή με τον 21χρονο εξτρέμ Χαράλαμπο Σαπαλίδη. Για την καινούργια σεζόν θα ενταχθεί στο προπονητικό team προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως γυμναστής.

Η Δόξα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον αριστερό χαφ Κωνστανταράκη Χρήστο με καταγωγή από την Κομοτηνή, με τον 21χρονο δεξιό μπακ Σωτηράκογλου Σωτήρη με καταγωγή από τον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης. Φοράει την φανέλα με το νούμερο 3 και έχει αγωνιστεί με την ομάδα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου ,Σπάρτακου Αγίων Θεοδωρων,Ορφέα Ξάνθης και της ΔΟΞΑΣ με την οποία στέφτηκε Πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης 2023-2024. Συνεχίζει για τρίτη διαδοχική χρονιά ο ποδοσφαιριστής και Προπονητής της Ακαδημίας, 21χρονος αμυντικός Βιτώρος Μανώλης.

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον 19χρονο αμυντικό μέσο Σιαμιώτη Χαράλαμπο με καταγωγή από την Ευρυτανία, για τρίτη διαδοχική χρονιά με τον 20χρονο επιθετικό χαφ Σκουτελιά Πέτρο με καταγωγή από τα Ιωάννινα, με τον 19χρονο αμυντικό χαφ Κικίδη Αναστάσιο με καταγωγή από το Βοσκοχώρι Κοζάνης, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον 20χρονο δεξιό μπακ Χατζηπαπαθεοδωρίδη Στράτο με καταγωγή από την Καβάλα, με τον 21χρονο μέσο Γιώργο Μάκη με καταγωγή από την Άρτα, για τρίτη διαδοχική χρονιά με τον 20χρονο αμυντικό χαφ Σωκράτη Μπερπερίδη με καταγωγή από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας.

Προχώρησε σε έναρξη συνεργασίας με τον 20χρονο τερματοφύλακα Καργάκη Αλέξανδρο με καταγωγή από την Περαία. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή(Κ17)και αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς(Κ17), ΠΑΟΝΕ Θεσσαλονίκης ( Α1), Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, Σπάρτακο

Ακόμη με τον 23χρονο αμυντικό μέσο Νικόλαο Δρακούλη με καταγωγή από την Μυτιλήνη και τον 20χρονο εξτρέμ, φορ Καραβασίλη Βασίλειο με καταγωγή από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και έχει αγωνιστεί στα Μουδανιά και στην ομάδα του Κομψάτου Πολύανθου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.