Δόξα Γερακαρούς: Γνωριμία με τον νέο προπονητή

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024

Στις 19 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Δόξας Γερακαρούς στο γήπεδο στις 8μμ. και γνωριμία των παικτών με τον νέο προπονητή Γιώργο Μπεχλιβάνη. 

Την φανέλα της Δόξας θα φορέσει φέτος ο πετυχημένος για την περσινή χρονιά προπονητής της ομάδας Πιπερίδης Δημήτρης ο οποίος δεν θέλησε να συνεχίσει για φέτος λόγω υποχρεώσεων.

Στο δυναμικό της ομάδας ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ θα είναι οι Ορφανίδης Γιώργος, Ζάκας Αλέξανδρος, Πιπερίδης Ιωάννης, Ροντήρης Ιωάννης, Τσαλκιντζής Κωνσταντίνος, Χρ. Σπανός, Χρ. Κουτουκτσής, Τσουλχαι Μπ., Ζαχαράκος Ιορδάνης, Μωυσιάδης Ευρυπίδης, Μωυσιάδης Κωνσταντίνος, Ρουσβανίδης Κωνσταντ., Βασιλείου Δημητρ., Σκυφτάς Δημ., Μάριος Πατόζη, Σκάρας Δημήτρης, Ρουσβανίδης Δημ., Κούσι ελβις, Μπαρολί Κρίστιαν. Θα προστεθούν ακόμη πέντε καλοί παίκτες ενώ θα έρθουν και παιδιά από την ακαδημία της Κορώνειας

Η ομάδα της Δόξας Γερακαρούς ευχαριστεί την ακαδημία Κορώνειας για την συνεργασία και την στήριξή με έμψυχο υλικό.

«Νέα παιδιά από την Κορώνεια θα φορέσουν την φανέλα της Δόξας. Για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε το ΔΣ της Κορώνειας για την συνεργασία» αναφέρουν οι ιθύνοντες της Δόξας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.