Δόξα Ασσήρου: Μεταγραφική κίνηση με άρωμα Super League 2

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Η Δόξα Ασσήρου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και του Πρωταθλήματος της Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση με άρωμα Super League 2 καθώς θα αγωνίζεται σε αυτήν ο 22χρονος επιθετικός μέσος αλλά και δεξιός εξτρέμ Γιώργος Ανθουλάκης.
 Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και σίγουρα είναι μία μεταγραφή που δε θα περάσει απαρατήρητη.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε ο Ατρόμητος Αθηνών όπου υπέγραψε εκεί το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Τη σεζόν 2022/2023 παραχωρήθηκε ως δανεικός, αρχικά στην ομάδα του Μακεδονικού και τον Γενάρη του 2023 στη Δόξα Δράμας. Το Καλοκαίρι του 2023  ανακοινώθηκε από την Παναχαϊκή όπου αγωνιζόταν στην Super League 2. Τελευταία ομάδα για τον Γιώργο Ανθουλάκη πριν ενταχθεί στο ρόστερ της Δόξας Ασσήρου ήταν ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας όπου αγωνιζόταν εκεί το τελευταίο εξάμηνο του φετινού έτους.
«Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μία ακόμη άκρως επιτυχημένη και "ασπρόμαυρη" χρονιά» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.