Δόξα Ασσήρου-Καραβελίδης: «Έτσι θα βρεθούμε στην πρώτη θέση»

Χρήστος Λιάπης05 Οκτωβρίου 2024


Την Κυριακή στις 11.00 το πρωί οι Ακρίτες Συκεών υποδέχονται τη Δόξα Ασσήρου στο ντέρμπι της Eurolamp A1 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι Ακρίτες είναι στην πρώτη θέση έχοντας το απόλυτο των βαθμών και την καλύτερη επίθεση και η Δόξα Ασσήρου δύο βαθμούς πίσω τους, κρατώντας ανέπαφη την εστία της.

Ο τερματοφύλακας της Δόξας Μάκης Καραβελίδης μίλησε για το παιχνίδι τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, είπε σχετικά: 

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς με πολύ κόσμο στην κερκίδα, που και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν πρώτα τις άμυνες τους και μετά να βγουν μπροστά και να εκμεταλλευτούν κάποια στημένα ή λάθη για να σκοράρουν. Είναι ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Παίζουμε με καλή ομάδα που έχει πλάνο στο παιχνίδι της και είναι δεμένη εδώ και τρία χρόνια και έχει ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα.

Αν είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και σωστοί στο πλάνο μας ελπίζω να βρεθούμε εμείς στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος την Κυριακή.

Όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος όποια ομάδα έχει διάρκεια και είναι σοβαρή θα βρίσκεται μπροστά και όπως φαίνεται θα είναι πρωτάθλημα 5-6 ομάδων που θα βρίσκονται μπροστά και οι άλλες θα έχουν διαφορά μεταξύ τους.

Ας έχουμε όλοι υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.