Δόθηκαν τα έσοδα του Super Cup της ΕΠΣ Θράκης για καλό σκοπό

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Για μία ακόμα σεζόν, μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης της ΕΠΣ Θράκης και κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων, Πανθρακικού και Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, τα έσοδα του Super Cup «Νίκος Ντοσίδης» δόθηκαν για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για τις ανάγκες της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος (Φατήριακα) για το φιλανθρωπικό έργο της Μονής.

Έτσι λοιπόν το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Παναγιώτης Τσολάκης, οι πρόεδροι των δύο ομάδων κ. Σακάρης και ο κ. Τσουρπουδής και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας μας κ. Χριστοδουλάκης επισκέφτηκαν τη μονή, μίλησαν με τις μοναχές και τόνισαν τη στήριξη τους και το «ευχαριστώ» τους για το έργο που επιτελούν.

Για την ιστορία το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι στα 1145 ευρώ. Ο πρόεδρος  του Πανθρακικού κ. Σακάρης τόνισε πως η ομάδα ήταν είναι και θα είναι διαχρονικά κοντά στην κοινωνία και σε  όποιον έχει ανάγκη.

Πανθρακικός: «Μία γροθιά για τη νίκη»

Την Κυριακή στις 16.00 η ομάδα του Πανθρακικού υποδέχεται τον Άρη Αβάτου για την 5η αγωνιστική της Γ' Εθνικής με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Στη διάθεση του Ζόραν Στοϊνοβιτς δεν θα βρίσκεται ο τραυματίας, Άνταμ Καλογρανάς, αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι για να φέρουν το θετικό αποτέλεσμα. Σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας απευθύνουν το δικό τους κάλεσμα στο κοινό ώστε να γεμίσουν ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το ΔΑΚ Κομοτηνής...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.