Δολοφόνος... τραγουδά Tina Turner ενώ δέχεται πυροβολισμούς! (vid)

Παναγιώτα Απέργη26 Αυγούστου 2024

Μια μάλλον περίεργη αντίδραση φαίνεται πως είχε ένας άνδρας που κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τη μητέρα, τον πατέρα του και τον σκύλο τους στη Νότια Καλιφόρνια.

Ο λόγος για τον Τζόζεφ Γκέρντβιλ, ο οποίος συνελήφθη για δύο ανθρωποκτονίες στο Σαν Χουάν Καπιστράνο, ο οποίος εμφανίζεται σε νέο υλικό από κάμερα σώματος αστυνομικού να... τραγουδά ενώ πέφτει κάτω από τα πυρά της αστυνομίας.

Μάλιστα, ο Γκέρντβιλ, ο οποίος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς σε έναν δρόμο της περιοχής, αρνήθηκε να πλησιάσει για έλεγχο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να ανοίγουν πυρ προς το μέρος του, ρίχνοντάς τον κάτω.

Αργότερα, οι αστυνομικοί στέκονται πάνω από το σώμα του άνδρα ... και, αφού τους λέει να τον αποτελειώσουν με μια σφαίρα στο κεφάλι, αρχίζει να τραγουδάει μερικούς στίχους από την επιτυχία της Tina Turner «What's Love Got to Do With It?».

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, ο Γκέρντβιλ κατηγορείται ότι σκότωσε και τους δύο γονείς του, την 79χρονη Αντουανέτ και τον 77χρονο Ρόναλντ, αλλά και το κατοικίδιο τσιουάουα τους στις αρχές Ιουλίου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:


Photo credits: TMZ (print screen)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.