Δολοφόνησε τους γονείς του με διαφορά ενός έτους!

Παναγιώτα Απέργη13 Σεπτεμβρίου 2024

Στη δολοφονία της ίδιας του της μητέρας, ένα σχεδόν χρόνο αφού σκότωσε και τον πατέρα του, έφτασε ένας 17χρονος στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Φλόριντα, όταν ο 17χρονος Κόλιν Γκριφιθ ενημέρωσε τις αρχές το βράδυ της Κυριακής (8/9) υποστηρίζοντας ότι η μητέρα του, Κάθριν Γκρίφιθ, μαχαιρώθηκε στον λαιμό κατά τη διάρκεια ενός καβγά, αφού του όρμησε με ένα μαχαίρι και έπεσε πάνω του.

Μόλις η αστυνομία έσπευσε στο σημείο ζήτησαν από τον 17χρονο να τους περιγράψει τι είχε συμβεί, με εκείνον να μην απαντά, ζητώντας απλώς να μιλήσει με ένα δικηγόρο του.

Ωστόσο, από την έρευνα στον τόπο του εγκλήματος προέκυψε πως αυτά που ανέφερε ο 17χρονος στο τηλέφωνο δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, με μάρτυρες να αναφέρουν ότι μητέρα και γιος μάλωναν στην αυλή του σπιτιού τους, όταν εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να τη σέρνει.

«Ανοίγει την πόρτα και υπάρχουν μερικές διαφωνίες. Δεν ξέρω ακριβώς τι είπαν γιατί καθόμουν στη βεράντα μου. Το επόμενο πράγμα που είδα είναι ότι την αρπάζει και την τραβάει μέσα στο σπίτι.

Απλά την άρπαξε – φαινόταν σαν να την άρπαξε από τα μαλλιά», αποκάλυψε στο WFLA μια γειτόνισσα της οικογένειας.

Την ίδια ώρα, η New York Post υποστήριξε ότι η αυτοψία του ιατροδικαστή έδειξε ότι το θύμα κατέληξε από βαθύ διαμπερές τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό, το οποίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης, το 2023, είχε δολοφονήσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι τους, τον πατέρα του, πυροβολώντας τον θανάσιμα μετά από καυγά.

Όπως είχε πει και τότε, είχε στριμωχτεί από τον πατέρα του στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού και τότε με ένα όπλο τον πυροβόλησε δύο φορές, μία στο στήθος και μία στο κεφάλι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.