Δολοφόνησε τον θείο και τον «ξεφορτώθηκε» σε χυτήριο!

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλαν σε έναν 39χρονο, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία του θείου του και της εξαφάνιση της σορού του, οι ιταλικές αρχές.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, το άγριο φονικό σημειώθηκε στο χυτήριο που διατηρούσε το θύμα, ο Μάριο Μπότσολι, στις 8 Οκτωβρίου του 2015, όπου είχε μεταβεί ο δράστης και ανιψιός του δολοφονημένου, ο οποίος θεωρήθηκε αμέσως ένοχος.

Ο λόγος για τον 39χρονο Τζιάκομο Μπότσολι, ο οποίος δεν παρέστη στο δικαστήριο στη Ρώμη για να ακούσει την τελική ετυμηγορία, καθώς επέλεξε να εξαφανιστεί.

Όπως μετέδωσε η «La Stampa», ο Μπότσολι  δήλωνε αθώος ενώ αρνιόταν ακόμα και το ότι είχε προστριβές με τον θείο του, αν και ήταν γνωστό ότι οι σχέσεις των δύο ήταν ιδιαίτερα κακές, παρουσιάζοντας, μάλιστα, τον εαυτό του ως έναν άνθρωπο ιδιαίτερα διαλλακτικό και υπάκουο.

Ωστόσο, οι μαρτυρίες γύρω από το πρόσωπό του τον διαψεύδουν κατηγορηματικά, κάνοντας λόγο για έναν τολμηρό, αλαζόνα αλλά και αδίστακτο χαρακτήρα, ο οποίος έτρεφε «επίμονο και ασυγκράτητο μίσος προς τον θείο του», τον οποίο θεωρούσε ένοχο «τόσο για το κέρδος από την εταιρεία, όσο και για την παρεμπόδιση των επιχειρηματικών του σχεδίων».

Μάλιστα, ο 39χρονος φέρεται να δολοφόνησε τον θείο του με τη βοήθεια δυο υπαλλήλων της εταιρείας του και αμέσως εξαφάνισε το πτώμα σε ένα χυτήριο της βιομηχανίας.

Μέχρι σήμερα, η σορός δεν έχει εντοπιστεί, ενώ οι δικαστές αναφέρουν ότι άλλαξε η κατεύθυνση στις κάμερες ασφαλείας του εργοστασίου, κάτι που επιβεβαιώνει το σχέδιο δολοφονίας, το οποίο ο Μπότσολι εκμυστηρεύθηκε στην πρώην σύντροφό του, Τζέσικα Γκαμπαρινι, λίγους μήνες πριν την εξαφάνιση του θείου του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.