Δολοφονία Βασιλικής: Αρνήθηκαν να τον αναλάβουν πάνω από 20 δικηγόροι

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

Η ώρα της απολογίας έφθασε για τον 37χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο της 11χρονης Βασιλικής, καθώς σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας και να απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Σε βάρος του 37χρονου, που σκότωσε την ανιψιά του το βράδυ της περασμένης Κυριακής, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής ανηλίκου, της οπλοχρησίας και της οπλοφορίας.

Την περασμένη Τρίτη ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας κ. Μιχαήλος μετέβη στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας για να ασκήσει την ποινική δίωξη στον 37χρονο, καθώς η μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου ματαιώθηκε λόγω των επεισοδίων που ξέσπασαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότεροι από 20 δικηγόροι του Πρωτοδικείου Ηλείας που διορίστηκαν, έχουν αρνηθεί να παρασταθούν στην κύρια ανάκριση ως συνήγοροι υπεράσπισης του δράστη, οπότε παραμένει ερωτηματικό αν θα απολογηθεί με την παρουσία ή χωρίς δικηγόρου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.