Δολοφονία στον Διόνυσο: Βασικός ύποπτος ο συγκάτοικος του 40χρονου

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Το πρόσωπο - «κλειδί» για τη δολοφονία του 40χρονου Πακιστανού στον Διόνυσο φαίνεται πως έχουν ταυτοποιήσει οι Αρχές, εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο λόγος για τον συγκάτοικο του 40χρονου θύματος, που βρέθηκε μαχαιρωμένος, μέσα στο σπίτι που διέμενε στην οδό Ροδοπόλεως 33, ο οποίος φέρεται να είναι και ο νούμερο ένα ύποπτος για το έγκλημα, καθώς δεν βρέθηκαν σημάδια διάρρηξης,

«Φώναξα, είδα το μηχανάκι απ’ έξω, λέω μέσα είναι, νόμιζα ότι κοιμάται. Ανοίγω τη πόρτα, μπήκα μέσα, τα κλειδιά ήταν απάνω στη πόρτα από την έξω μεριά. Άνοιξα, πήγα στο κρεβάτι, φώναξα, δεν ανταποκρίθηκε. Τον ακούμπησα στο χέρι, παγωμένος ήταν. Τράβηξα τη κουβέρτα που ήταν σκεπασμένος και είδα μια μαχαιριά στο στήθος», είπε ο εργοδότης του 40χρονου που τον εντόπισε νεκρό.

Μάλιστα, το θύμα είχε δεχθεί μια μαχαιριά στην καρδιά, λίγες ώρες πριν την ανεύρεση της σορού, με τις υποψίες να στρέφονται στον συγκάτοικό του, επίσης πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος αγνοείται από χθες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα ζούσε στο συγκεκριμένο οίκημα τα τελευταία 10 χρόνια ζούσε, ενώ το φθινόπωρο σχεδίαζε να φέρει την οικογένεια του στην Ελλάδα.  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.