Δολοφονία Λυγγερίδη-Θωμαΐδης: «Ο δήμος Ρέντη βάζει τα γυαλιά στον δήμο Θεσσαλονίκης»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Ο Δήμος Ρέντη έχει πάρει την απόφαση να τιμήσει τη μνήμη του δολοφονηθέντα αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του, στου Ρέντη, μετά από φωτοβολίδα, την οποία δέχθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού.

«Ο δήμος Ρέντη βάζει τα γυαλιά στον δήμο Θεσσαλονίκης», είπε μεταξύ άλλων σήμερα (17/10) στο «Metropolis 95,5 των FM» ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ως συνέχεια του προηγούμενου ρεπορτάζ στον αέρα αναφορικά με τον Δήμο Θεσσαλονίκης. «Ο Αγγελούδης ζήτησε από τον πατέρα του Λυγγερίδη να πληρώσει την προτομή του γιου του»είχε πει ο Κυριάκος Θωμαΐδης προ δύο ημερών και πάλι στον αέρα της πόλης, μέσω του «Metropolis».

Σύμφωνα με όσα είχε μεταφέρει ο δημοσιογράφος, ο κ. Αγγελούδης επικοινώνησε με τους γονείς του Λυγγερίδη, θέλοντας να εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί μια προτομή του Γιώργου Λυγγερίδη, στη γενέτειρα του αδικοχαμένου αστυνομικού, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.


Βέβαια, πριν από λίγες μέρες ο κ. Αγγελούδης επικοινώνησε ξανά με τους γονείς του Λυγγερίδη και τους ζήτησε να πληρώσουν εκείνοι τα έξοδα της εκδήλωσης και της προτομής του γιου τους, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Θανάσης Λυγγερίδης στον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Όπως και να έχει, με βάση τα νεότερα, ο δήμος Ρέντη πήρε την απόφαση να τιμήσει τη μνήμη του αστυνομικού και μάλιστα όχι με την ονοματοδοσία σε πάρκο, αλλά σε οδό, εκεί, όπου μάλιστα θα τοποθετήσει και την προτομή του. Η ονοματοδοσία θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου 2024, έναν χρόνο μετά δηλαδή τον θάνατό του, όπως είπε ο Κυριάκος Θωμαΐδης.

Ο Λυγγερίδης νοσηλευόταν για μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά τα σοβαρά επεισόδια, που ξέσπασαν στον Ρέντη, στο περιθώριο του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για το League Cup στο βόλεϊ.

Ο άτυχος υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ, Γιώργος Λυγγερίδης, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας από τις 7 Δεκεμβρίου, μετά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» του Ολυμπιακού.

Από την πρώτη στιγμή, οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Ο 31χρονος αστυνομικός έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου 2023, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους, αλλά και όλη την οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.