Δολοφονία Λυγγερίδη: «Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό»

Metrosport Team23 Απριλίου 2024

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών, δικαστικών και αστυνομικών, σε ό,τι αφορά στη σύλληψη των ηθικών και φυσικών αυτουργών της άγριας δολοφονίας του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Πειραιά, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Χθες (22/4), η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε πάνω προσαγωγές και συλλήψεις, στη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης που διενεργεί η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες

Μιλώντας σήμερα το πρωί για την υπόθεση, ο αστυνομικός, Γιώργος Καλλιακμάνης, σχολίασε στον ΑΝΤ1:

«Έπρεπε να αναλυθούν κάποια στοιχεία, ώστε να προκύψει η εμπλοκή κάποιων σε παραπάνω από μία κατηγορίες. Πολλοί από αυτούς είναι σεσημασμένοι. Αλλά τώρα έχουν πρόβλημα, γιατί η κατηγορία είναι για εγκληματική οργάνωση», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τις δεκάδες συλλήψεις για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη.

Και συνέχισε, λέγοντας:

 «Γύρω στα 60 άτομα ήταν αρχηγοί και υπαρχηγοί. Και το φοβερό είναι ότι, μετά τη δολοφονία, ακούγονται να λένε: Καταφέραμε τον στόχο μας, έχουμε νεκρό αστυνομικό».

 Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής πρόσθεσε τα εξής: 

«Κάποιοι εκμεταλλεύονται τα παιδιά αυτά για να κάνουν άλλες δουλειές. Βλέπουμε αυτά τα παιδιά με την επιθετικότητα να κάνουν μπραβιλίκια και διακίνηση ναρκωτικών».

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί δεν κλείνουν αυτές οι υποθέσεις, υπογράμμισε: 

«Ίσως υπήρχε μια φοβία, στο να ξέρουμε ότι ‘δεν θα φτάσουμε εκεί’ . Οι επιχειρηματίες στηρίζουν κόμματα, οι επιχειρηματίες δεν έχουν σχέση με αυτό, κάποιοι παράγοντες εκμεταλλεύονται αυτά τα παιδιά για να κάνουν τις δουλειές τους».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.