Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη «καίει» τον δράστη

Metrosport Team25 Ιουνίου 2024

Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα, κατέρριψε τους ισχυρισμούς του ότι πάσχει από ψυχική ασθένεια.

Ο ψυχίατρος, που διορίστηκε από την ανακρίτρια, είχε την εντολή να απαντήσει σε δύο κύρια ερωτήματα. Αν ο κατηγορούμενος είναι εξαρτημένος από τοξικές ουσίες και αν πάσχει από σοβαρή ψυχική ασθένεια. 

Όπως μεταδίδει το STAR, αυτούς τους δύο ισχυρισμούς προέβαλλε ο κατηγορούμενος από τη στιγμή της σύλληψής του. Ωστόσο, η απάντηση του ψυχιάτρου που τον εξέτασε στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται, ήταν αρνητική και για τα δύο.

Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη

Όπως αναφέρει η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, στον παρόντα χρόνο δεν έχει ενεργή ψυχοπαθολογία και την ημέρα που τέλεσε το έγκλημα δεν είχε διαταραγμένη καμία πνευματική του λειτουργία. 

Σε ό,τι αφορά στην εξάρτησή του από τις τοξικές ουσίες το συμπέρασμα είναι ότι δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως εξηρτημένο άτομο με πολυχρησία τοξικών ουσιών. Με απλά λόγια, ο ψυχίατρος συμπεραίνει ότι ο δράστης ήξερε τι έκανε όταν μαχαίρωνε το κορίτσι έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Η πραγματογνωμοσύνη ανοίγει πλέον τον δρόμο για να μεταφερθεί ο δράστης από το Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού στις ανδρικές φυλακές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.