Δολοφονία Καραϊβάζ: Ζητά την ενοχή των δύο κατηγορουμένων η εισαγγελέας

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ τον Απρίλιο του 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ζήτησε η εισαγγελέας.

Όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου οι κατηγορούμενοι τελέσαν την ανθρωποκτονία του γνωστού δημοσιογράφου στο πλαίσιο οργανωμένου εγκλήματος.

«Οι κατηγορούμενοι τελέσαν την ανθρωποκτονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Δεν είναι μια απλή ανθρωποκτονία, αλλά είναι στο πλαίσιο οργανωμένου εγκλήματος», σημείωσε, προτείνοντας την ενοχή των δύο κατηγορούμενων αδελφών.

Μάλιστα, η εισαγγελικής λειτουργός υπογράμμισε ότι ο λόγος της δολοφονίας ήταν ότι «ο Καραϊβάζ ήταν αστυνομικός ρεπόρτερ» και διέθετε πληροφορίες για το οργανωμένο έγκλημα.

«Από πολύ παλιά είχε πληροφορίες για το πως λειτουργεί το οργανωμένο έγκλημα και αρκετές εγκληματικές οργανώσεις. Από τα τελευταία του άρθρα φαίνεται πως είχε σκοπό να κάνει αποκαλύψεις και ίσως εκεί βρίσκουμε το κίνητρο της δολοφονίας, γιατί δεν υπάρχει και κάτι άλλο», ανέφερε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.