Δοϊρανλής: «Μεγάλη τιμή για ένα παιδί να παίζει στον Ηρακλή»

Metrosport Team12 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ιωάννης Δοΐρανλής, με τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας να μιλάει για το πέρασμα του από τον Ηρακλή, την επόμενη χρονιά με την ομάδα της Φθιώτιδας και τους στόχους που θέτουν, τονίζοντας πως θέλει να βοηθήσει και βοηθηθεί και ο ίδιος από την ομάδα.

Αρχικά ανέφερε για την μετακίνηση του στη Λαμία: «Για εμένα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία, πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία, έχουμε ξεκινήσει . Υπάρχει ένα καλό πλάνο, η ομάδα προέρχεται από μία μεγάλη χρονιά και φέτος θέλουμε να φτάσουμε εξίσου ψηλά».

  • Ενώ για τον ίδιο, σημείωσε:

«Έχω μεγάλες βλέψεις προσωπικά, πάντα στοχεύουμε στο καλύτερο και θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ και εγώ μέσα από αυτή».

  • Τονίζοντας για τον Ηρακλή: 

«Πέρασα 2.5 χρόνια στον Ηρακλή, περάσαμε πολύ όμορφα , μία οικογένεια, όλα τα παιδιά μαζί με τον κόσμο και περάσαμε και δύσκολες στιγμές όπως ξέρετε. Είναι μεγάλη τιμή για ένα παιδί να παίζει στον Ηρακλή, να φοράει αυτή τη φανέλα και είμαι ευγνώμων που έχω αγωνιστεί στον σύλλογο. Πιστεύω ότι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η ομάδα θα έχει φτάσει στη μεγάλη κατηγορία όπου αξίζει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.