Διπλό του Αστέρα στο Περιστέρι, 0-1 τον Ατρόμητο

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Με διπλό ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις ο Αστέρας Τρίπολης επικρατώντας με 0-1 του Ατρομήτου στο «Περιστέρι» για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με φάσεις και για τις δυο πλευρές. Αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν ένα τέρμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 70΄κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Παλάσιος σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφτασε τον Μουνάφο που έκανε το σουτ και έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Τσιντώτας – Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου – Έντερ, Κούεν (72' Καμαρά), Καραμάνης (66' Καραμάνης) – Βαλένσια (72' Αντζιέλσκι), Βέργος, Τζοβάρας (66' Γιουμπιτάνα).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής (90' Κακαδιάρης) – Λύρατζης, Ατιένθα, Γκρόζντανιτς, Άλβαρες – Αλάγκμπε (61' Μουνάφο), Γιαμπλόνσκι (72' Βαλιέντε) – Μπαρτόλο, Παλάσιος (72' Καλτσάς), Ζουγλής – Μάντζης (61' Αγγελάκης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.