Διπλό… γκάζι του ΠΑΟΚ: Την πρόκριση ο Ραζβάν, την ενίσχυση ο Ιβάν!

Γιώργος Ζαΐρης23 Ιουλίου 2024

Η μεταγραφή του Τσάλοφ είναι αναμφίβολα το σημείο αναφοράς στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα βάλει στην φαρέτρα του έναν αξιόλογο φορ. Και ανεξάρτητα του αν θα πρέπει να περιμένει τους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου για να τον έχει στη διάθεση του (σήμερα τα μεσάνυχτα τελειώνει η διορία για δυο προσθαφαιρέσεις στην αρχική λίστα για τα ματς με την Μπάνια Λούκα) είναι ξεκάθαρο πως η επικείμενη μεταγραφή του Ρώσου φορ έχει χαροποιήσει τον Ρουμάνο τεχνικό ανεξάρτητα του αν θα πρέπει να περιμένει μερικές μέρες ακόμη για να τον δει στην προπόνηση με τα ασπρόμαυρα. 

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του πρώην ασπρόμαυρου, Αντρέι Τσερνίσοφ στο Metropolis 95.5: «Η μεταγραφή του Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ είναι από τα πρώτα νέα στη Ρωσία. Ο Τσάλοφ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, σε πολύ καλή ηλικία, είναι διεθνής, έχει εμπειρία από την Ευρώπη καθώς είχε αγωνιστεί στη Βασιλεία και είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι ιδιαίτερα υψηλός παίκτης, όμως είναι ταχύς, επικίνδυνος μέσα στην περιοχή, εκτελεστής και γενικά έχει πολύ καλά στοιχεία και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, είναι ποιοτικός». Να σημειώσουμε πως η έκδοση βίζας που είναι μια χρονοβόρα διαδικασία αυτή τη στιγμή δεν έχει επιτρέψει στον παίκτη να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. «Ο Τσαλόφ έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ κάνει όμως προπονήσεις με την ΤΣΣΚΑ και εκτιμώ ότι η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95.5 ο Ρώσος δημοσιογράφος, της Sport Express, Κονσταντίν Μπέλοφ.

Επόμενος ο… Τισουντάλι

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την Ολλανδία είχε αναφερθεί σε δυο μεταγραφές εκτός της επιστροφής του Μεϊτέ. Ο Τισουντάλι είναι ο εκλεκτός, ο ΠΑΟΚ προχωρά τις διαπραγματεύσεις και οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές. Σε πρώτη φάση πλέον αυτό το 48ωρο είναι… αφιερωμένο στο ματς με την Μπάνια Λούκα. Αλλωστε δεν πρέπει να προσπεράσουμε και μια σημαντική παράμετρο: ο ΠΑΟΚ παίρνει ένα σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς, εξασφαλίζει μίνιμουμ την παρουσία του σε ομίλους του Conference και τα περσινά έσοδα αυτομάτως που θα του επιτρέψουν με μεγαλύτερη άνεση να κινηθεί στην μεταγραφική αγορά.

Σενάρια για Ντρκούσιτς

Για πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Βάνια Ντρκούσιτς αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ, όπου μαζί με την Σεβίλλη και την Μακάμπι Τελ Αβίβ ενδιαφέρονται για τον 24χρονο Σλοβένο κεντρικό αμυντικό! Σύμφωνα με την ρωσική ιστοσελίδα RB Sport ο Δικέφαλος έχει στείλει προσφορά για τον αμυντικό της Σότσι, που έπαιξε 24 παιχνίδια με το περιβραχιόνιο αρχηγού και ήδη ετοιμάζεται για την μεταγραφή του εκτός Ρωσίας. «Η ισπανική Σεβίλλη διαπραγματεύεται την απόκτηση του 24χρονου Σλοβένου ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τρεις ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν στείλει προσφορές για την αγορά του Ντρκούσιτς. Η Σεβίλλη, ο ΠΑΟΚ και η ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.