Δυο προσθήκες, δυο αποχωρήσεις για τον Αγροτικό Αστέρα

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Αυγούστου 2021

Στην απόκτηση δυο ακόμη ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Αγροτικός Αστέρας. Οι «σταχυοφόροι» πρόσθεσαν στο δυναμικό τους και τους Χρήστο Μουρατίδη και Αλέξανδρο Μαυρομιχάλη.

Ο πρώτος είναι 20χρονών κεντρικός αμυντικός και την περασμένη σεζόν έπαιξε στο πρώτο μισό στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στη συνέχεια στη Θύελλα Σαρακηνών, ενώ έχει θητεία και από τις ακαδημίες του Αγροτικού, αλλά και από την Κ19 του Άρη.

Ο δεύτερος είναι 21χρονών δεξί μπακ και την προηγούμενη χρονιά ήταν κι αυτός στη Θύελλα Σαρακηνών, ενώ έχει περάσει και από Άρη, Ηρακλή, Μπέμπηδες, ΑΟ Καρδίας, Πρωτέα και Μακεδονικό.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της ομάδας του Ευόσμου, Κώστας Γαλτσίδης.

Τέλος οι Προβατίδης και Σαλπιγγίδης

Παρελθόν αποτελούν από τον Αγροτικό Αστέρα οι Ηλίας Προβατίδης και Λάζαρος Σαλπιγγίδης, οι οποίοι συνεχίζουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα στον Αστέρα Τριποτάμου.

Ο Αγροτικός Αστέρας δίνει αύριο (21/8) το δεύτερο φιλικό του τεστ, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Είχε προηγηθεί η νίκη επί της Αναγέννησης Πλαγιάς μέσα στο Κιλκίς. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.