Διορθώσεις/Επανυποβολές των αιτήσεων για το μητρώο

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Ξεκίνησε από τη Γ.Γ.Α. ο έλεγχος των αιτήσεων του Ηλεκτρονικού Μητρώου στην πλατφόρμα e-kouros της Γ.Γ.Α. Τα σωματεία μπορούν να εισέλθουν με τους κωδικούς τους, προκειμένου να ενημερωθούν για τυχόν εκκρεμότητές τους και να προβούν σε διορθώσεις/συμπληρώσεις στοιχείων, το αργότερο μέχρι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024, έτσι ώστε να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους και να ενταχθούν στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων για το έτος 2024.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ο έλεγχος από τους υπαλλήλους της ΓΓΑ περιλαμβάνει δύο σκέλη, αγωνιστικός έλεγχος και οικονομικός έλεγχος. Για να επεξεργαστείτε την αίτηση και να προχωρήσετε σε επανυποβολή θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και οι δύο έλεγχοι.

Επισημαίνεται ότι τα σωματεία έχουν το δικαίωμα έξι (6) επανυποβολών μέχρι 30-11-2024.

Η πλημμελής ή μη έγκαιρη καταχώριση των στοιχείων που απαιτούνται και επανυποβολή της αίτησης στην πλατφόρμα, θα έχει ως αποτέλεσμα την απόρριψη της αίτησης και μη εγγραφή του σωματείου στο Ηλεκτρονικό Μητρώο για το έτος 2024. Η αποτυχία επικαιροποίησης και εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο συνεπάγεται την μη χρηματοδότηση του σωματείου, τη διαγραφή από τα μητρώα της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ.Μ. και την ανάκληση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης της Γ.Γ.Α. για το άθλημα του ποδοσφαίρου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ως άνω αναφερόμενα ΔΕΝ αφορούν στα νέα σωματεία (μη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εγγραφή τους στην Ε.Π.Ο. και την Ε.Π.Σ.Μ.) ή στα σωματεία που επαναδραστηριοποιήθηκαν, τα οποία, όμως, καλούνται να προχωρήσουν στις ενέργειες που απαιτούνται για την απόκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης Γ.Γ.Α. (στη περίπτωση των επαναδραστηριοποιημένων, την επανάκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης), κατόπιν σχετικής βεβαίωσης της Ε.Π.Σ.Μ. για το άθλημα του ποδοσφαίρου και την εγγραφή τους στην πλατφόρμα το έτος 2025».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.