Διορισμός στο δημόσιο τομέα και για τους Παραολυμπιονίκες μέχρι την 6η θέση

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2024

Στο δημόσιο τομέα αναμένεται να διορίζονται οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν κατακτήσει μέχρι και την έκτη θέση σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Με ανακοίνωση της η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ενημέρωσε ότι «Ήταν 12 Σεπτεμβρίου όταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε την Παραολυμπιακή Ομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση. 

Σε εκείνη τη συνάντηση τέθηκε το θέμα της επαγγελματικής αποκατάστασης των αθλητριών και αθλητών που έχουν διακρίσεις σε Παραολυμπιακούς, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. O Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και Χρυσός Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Γιώργος Καπελλάκης, αναφέρθηκε σε αυτήν την πολύ σημαντική απόφαση που δημοσιεύθηκε ήδη στο Φύλλο της Κυβέρνησης.

 «Μία από τις σημαντικότερες κατακτήσεις της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, καταγράφηκε σήμερα. Οι Παραολυμπιονίκες μας μέχρι την 6η θέση και ομοίως οι αθλήτριες και οι αθλητές μας που έχουν διακριθεί μέχρι και την 6η θέση σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα διοριστούν στο δημόσιο τομέα. Το διεκδικήσαμε και το κατακτήσαμε χάρη στη βούληση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τις ενέργειες του Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση. 

 Θέλω να τους ευχαριστήσω προσωπικά και τους δύο γιατί στη συνάντηση μας στο Μέγαρο Μαξίμου με την Παραολυμπιακή Ομάδα του Παρισιού, άκουσαν προσεχτικά το αίτημα και δεσμεύτηκαν να δώσουν λύση. Η δέσμευση έγινε πράξη που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να προσφέρουμε στους αθλητές μας την επαγγελματική αποκατάσταση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.