Διονύσης Πρώιος: Που θα γίνει η κηδεία του-Τι ζητά η οικογένειά του

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκ και ανείπωτη θλίψη προκάλεσε ο τραγικός χαμός του πρώην παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών, οδηγώντας τη μηχανή με την οποία πριν από λίγα χρόνια είχε σκοτωθεί και ο γιος του.

Την είδηση του θανάτου του, είχε κάνει γνωστή με ανάρτησή της στα social media η φίλη του, Δομινίκη Κεφαλοπούλου, γράφοντας: «Μόλις έφυγε από τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

 Η αγαπημένη του φίλη, γνωστοποίησε, επίσης, ότι η κηδεία του θα τελεστεί στην Κεφαλονιά, τον τόπο καταγωγής του Διονύση Πρώιου (χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει την ημερομηνία), ενώ θα ταφεί δίπλα στον γιο του, Μιχάλη.

 Στην ανάρτησή της, αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στο γιο του Μιχάλη, στην Κεφαλλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας, να μην γράφετε ότι θέλετε για τις συνθήκες, ψευδείς πληροφορίες κλπ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.