Διονύσης Πρώιος: Ποιος ήταν ο πρώην παίκτης του MasterChef που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2024

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Διονύσης Πρώιος, ο 55χρονος πρώην παίκτης του MasterChef, που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα, οδηγώντας την ίδια μηχανή που οδηγούσε και ο γιος του, που «έφυγε» με τον ίδιο τρόπο.

Ο Ελληνοαργεντίνος Πρώιος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020, ωστόσο, υπήρξε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές στην Αθήνα και τη Μύκονο, δημιουργώντας εστιατόρια και μπαρ με τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα.

Ο ίδιος είχε μιλήσει ανοιχτά για τις καταχρήσεις και το σύντομο πέρασμα από τη φυλακή, αλλά και την απώλεια του γιου του Μιχάλη το 2015, που σκοτώθηκε σε τροχαίο. 

«Ποτέ δεν θα σταματήσω να τον αναφέρω τον γιο μου σε όλα τα βήματα στη ζωή μου αυτός υπάρχει. Αυτός δε με αφήνει να στενοχωριέμαι. Αυτός είναι που έρχεται και με χτυπάει στην πλάτη και μου κάνει “προχώρα γέρε”. Εδώ είναι, παντού είναι και πάντα θα τον έχω δίπλα μου. Και ελπίζω να μη με αφήσει ποτέ.


[...] Η τελευταία εικόνα που έχω με τον γιο μου ήταν στο μαγαζί τον χειμώνα. Με αγκαλιάζει, με φιλάει στο μέτωπο. Φεύγει και ξαναγυρίζει και με φιλάει πάλι. Και μου λέει “είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπάω πατέρα, σε αγαπάω”.

Είχαμε μια σχέση φοβερή. Μου έμαθε πάρα πολλά. Μόνο καλό μου έκανε σε αυτή τη ζωή. Και θα το έκανα και πάλι, ακόμη και αν συνέβαινε αυτό που συνέβη. Θα το έκανα και πάλι», είχε πει στην κάμερα του MasterChef.

Μάλιστα, ο 55χρονος μάγειρας είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο το μεσημέρι της Παρασκευής, στην άνοδο της Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της εισόδου της Αττικής οδού και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Τι είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.