Δημοσίευμα στη Γκάνα: «Μάχη Ιπσουιτς-Μπρεντφορντ για Μπάμπα!»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου13 Μαΐου 2024

Δημοσίευμα που έχει για τίτλο «ο Μπάμπα Ραχμάν ετοιμάζεται για την εκπληκτική επιστροφή του στην Αγγλία καθώς δύο σύλλογοι ανταγωνίζονται για το αστέρι του ΠΑΟΚ» φιλοξενείται στην ιστοσελίδα «ghanasoccernet».

Όπως τονίζεται, ο Δικέφαλος κάνει αγώνα για να κρατήσει τον έμπειρο μπακ, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Ίπσουιτς και Μπρέντφορντ. Σημειώνεται, ακόμη, ότι ο πρώην άσος της Τσέλσι έχει αγωνιστεί σε 42 παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ένας από τους αμυντικούς με τα περισσότερα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Eπίσης, αποκαλύπτεται ότι η Μπρέντφορντ έστειλε σκάουτερ για να παρακολουθήσει τον 29χρονο στον αγώνα εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αφού έχασε τον Ρίκο Χένρι με τραυματισμό στο γόνατο.

Υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ, ότι ο Μπάμπα κερδίζει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο με το τρέχον τριετές συμβόλαιό του, αλλά θα μπορούσε να διπλασιάσει τις απολαβές του με την επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου έπαιξε 14 παιχνίδια με την Τσέλσι πριν ένας τραυματισμός σταματήσει την εξέλιξή του.

«Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι ένας θρίαμβος στο πρωτάθλημα θα είναι αρκετός για να πείσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του να παραμείνει στον σύλλογο και μετά το καλοκαίρι» καταλήγει το κείμενο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.