Δήμος Λαγκαδά: Βράβευση αθλητικών συλλόγων, αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν

Χρήστος Λιάπης17 Οκτωβρίου 2024


Αθλητικούς συλλόγους, αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα βραβεύσει ο Δήμος Λαγκαδά, σε εκδήλωση που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού.

Η γιορτή του Αθλητισμού, για την οποία ο Δήμος Λαγκαδά φιλοδοξεί ότι θα εξελιχθεί σε θεσμό τα επόμενα χρόνια, αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της διοίκησης του Δήμου για τους αθλητικούς συλλόγους, τους αθλητές και τις αθλήτριες που μέσα από τις διακρίσεις τους προάγουν το αθλητικό πνεύμα, την ευγενή άμιλλα, και αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές για τον τόπο μας εντός και εκτός συνόρων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, στις 19.00, στην αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά.

Μεταξύ άλλων θα τιμηθούν: Κων. Τζούνης, παραολυμπιονίκης, Κογκαλίδης Σταύρος που έπαιξε σε Κ15 του ΠΑΟ, στην Εθνική και ξεκίνησε από την ΑΠΕΛ,

Χρήστος Κουρφαλίδης που κατάγεται από το Καβαλάρι, Ελένη Σύρρα που ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Ερμή Λαγκαδά. Ακόμη οι Βαγγέλης Γραμμένος, Κύρος Αγαθαγγελίδης, Παν. Γεωργιάδης (Ασκός), Απ. Ασλανίδης (Ποντιακός Πολυδενδρίου), Γ. Φραγγούλης (Απόλλων Ζαγκλιβερίου,

Γκλαβέτας (Περιβολάκι), Ανδρ. Γκογκάκος (ΑΠΕΛ), Μαλιαρός (Αρης Καβαλαρίου), Καραπασιάς Χρ. (Δόξα Ασσήρου), Κ. Ανδραγάθης (Αγ. Βασίλειος), Π. Γουρτζελίδης (Γερακαρού), Αθ. Φερφέλης (Εθνικός Σοχού), Στυλ. Γεωργιάδης (Π. Βρύσες), Στυλ. Παπαδόπουλος (Εθνικός Λαγυνών), Αγγ. Μυλωνόπουλος (Νίκη Ηρακλείου), Στυλ. Παρχαρίδης (Κεραυνός Κολχικού), Παν. Μίλκας (Κριθιά).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.