Δημήτρης Σταρόβας: Σε ποια παράσταση θα εμφανιστεί μετά την περιπέτεια της υγείας του

Metrosport Team19 Αυγούστου 2024

Στη θεατρική σκηνή φαίνεται πως επιστρέφει ο Δημήτρης Σταρόβας, μόλις τέσσερις μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.   

Ο γνωστός καλλιτέχνης θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι μέσα από την θεατρική παράσταση «Άγαμοι Θύται» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη. 

Για μία μοναδική παράσταση στη Θεσσαλονίκη στις 24 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει όλο το καστ μαζί με αφορμή τη συμπλήρωση των 33 χρόνων από την ίδρυση του.

Σε αυτή την παράσταση όπως αναγράφεται στο δελτίο τύπου θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος έχει υπάρξει βασικό και αναντικατάστατο μέλος του έργου για πολλά χρόνια.

Η επετειακή αυτή τους παράσταση είναι ένα ανθολόγιο των καλύτερων σκηνικών στιγμών της περίφημης ομάδας, μια ιστορική διαδρομή, μια προσέγγιση της σάτιρας άνευ βωμολοχίας», γράφει η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

Παίζουν οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άκης Σακελλαρίου, Χρήστος Μητρέντσης, Ταξιάρχης Χάνος, Ρούλα Μανισσάνου και πολλοί πολλοί άλλοι

Special Guest ο σπουδαίος Μανώλης Μητσιάς

Πρωταγωνιστούν οι: Ηλιάνα Γαϊτάνη, Ανδριάνα Αχιτζάνοβα, Κατερίνα Πλεξίδα, Ορφέας Τσαρέκας, Στέφανος Πίττας

Χορεύουν: Ελένη Δημακουλέα, Ιωάννα Κάγιου, Δανάη Κουτέλα, Έλενα Μαυρομανωλάκη

Ορχήστρα: Δημήτρης Χριστόνης (μπάσο), Σάκης Ντοβόλης (κιθάρα), Πασχάλης Καρβουνάρης (τρομπέτα), Χάρης Ευαγγέλου (τρομπέτα), Νίκος Χρυσούλης (τούμπα), Τάσος Γκέντζης (Κλαρίνο, σαξόφωνο), Ραφαήλ Γκέντζης (ακορντεόν), Στέλιος Τσομπανίδης (ντράμερ)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.