Δημήτρης Σπανός: «Ποια είναι η διαφορά του Άρη σε σχέση με πέρσι»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Για την ξέφρενη πορεία του Άρη που μετά από οκτώ αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο πολύπειρος προπονητής, Δημήτρης Σπανός. 

Μεταξύ άλλων είπε:

«Ο Άρης είναι η ευχάριστη έκπληξη του Πρωταθλήματος. Είναι καλή ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και χθες κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλλιθέας, η οποία πριν καιρό είχε κόψει βαθμούς στην ΑΕΚ. 

Η διαφορά του Άρη με την προηγούμενη σεζόν είναι ότι δούλεψε καλά στο χτίσιμο της ομάδας και ότι κράτησε τη βάση που είχε. Με την έλευση των καινούργιων παικτών ο Άρης δείχνει μία ωριμότητα και βγάζει μία ηρεμία και μία υπομονή στον τρόπο που αγωνίζεται. Ο Νταρίντα παίζει για το σύνολο και όταν αγωνίζεται δίνει τα πάντα και τέτοιους παίκτες θέλουν να έχουν οι μεγάλες ομάδες. 

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, ο ΠΑΟΚ είναι διαχρονικά σοβαρή ομάδα, ειδικά με τον ερχομό του Λουτσέσκου και μετά, ενώ οι άλλοι θεωρώ παρά τις απώλειες τους θα επανέλθουν και θα δούμε να γίνεται μία μεγάλη μάχη για το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα». 

Για το διαζύγιο με τα Χανιά: «Δεν πέτυχε το εγχείρημα, μακάρι η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Περιμένουμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας μας», είπε μεταξύ των άλλων ο Σπανός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.