Δημήτρης Μαυρέλης: Από τους Μπέμπηδες στον Αστέρα Τρίπολης

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024


Έπεσαν οι υπογραφές για την μεταγραφή του Δημήτρη Μαυρέλη από τους στην Κ17 του Αστέρα Τρίπολης παρουσία του Διευθυντή των ακαδημιών Χρήστο Νικολάου.



Ο Θεσσαλονικιός μεσοεπιθετικός (γεννηθείς το 2008), που έκανε μια υπέροχη σεζόν με την «Ακαδημια ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000» στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ και Μικτή Μακεδονίας έπεισε με την παρουσία του, κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών στην Τρίπολη το τεχνικό προπονητικό Team του Αστερα Τρίπολης.

Από τους Μπέμπηδες στον Αρη

Εξι παιδιά της ακαδημίας το προηγούμενο διάστημα πήραν μεταγραφή στον ΑΡΗ Σουπερλίγκα Κ15 και Κ17


Πρόκειται για τους Τσιρά Ιορδάνη (τ/φ.),Καραπαναγιωτίδη Στάθη (Μεσοεπιθετικό), Ραφαηλ Ντοου (Κεντρικό μέσο ) που έχουν γεννηθεί το 2008 και τους Χαριζόπουλο Δημήτριο (Κεντρικό Αμυντικό),Αποστολάκη Χρήστο (Επιθετικό) και Νάστου Δημήτριο-Ευρυπίδη (Μεσοεπιθετικός ), που έχουν γεννηθεί το 2010. Αμφότεροι πρωταθλητές ΕΠΣΜ Κ14 και Κ16 στο πρωτάθλημα 2023/24. Τα γραφεία των Μπέμπηδων επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αλεξιάδης και ο Τεχνικός Διευθυντής υποδομών Γιώργος Κολτσίδας για να ολοκληρωθούν οι παραχωρήσεις των παικτών αυτών.

Η προετοιμασία

Την Παρασκευή 16/8/2024 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση μόνο για τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία στη ΠΤΟΛΕΜΑΐΔΑ από 18/8/2024 έως και 25/8/2024.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.