Δημήτρης Μαρέδης: Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που «τα 'βαλε» με την Κουτσελίνη

Metrosport Team18 Ιουνίου 2024

Πρωταγωνιστής του χθεσινού (17/6) επεισοδίου που σημειώθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με αφορμή τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται πως ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, ήταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης.

Ο δημοσιογράφος, που βρίσκεται στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη εδώ και 4 χρόνια, διαφώνησε έντονα με τον ισχυρισμό της παρουσιάστριας σχετικά με την καταστροφή της καριέρας του κατηγορούμενου ποινικολόγου, επισημαίνοντας:

«Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός... [...] Ένας άνθρωπος που σηκώνει το χέρι του σε έναν άνθρωπο, γυναίκα ή άντρα είναι καταδικαστέος, δεν με νοιάζει η καριέρα του δεν με νοιάζει να καταστραφεί η καριέρα κανενός».

Ποιος είναι, όμως, ο Δημήτρης Μαρέδης;


Ο Δημήτρης Μαρέδης εκτός από παρουσιαστής εδώ και 21 συναπτά έτη, διατηρεί το δικό του Media Group με ένα ενημερωτικό site το οποίο μάλιστα βραβεύτηκε στα Regional Media Awards.

Μάλιστα, εκτός από ιδιοκτήτης του Ομίλου εταιρειών DPM Hellas, μεταξύ των οποίων και της εταιρείας εκτυπώσεων HellasPrint, είναι εκδότης του περιοδικού YES!.

Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Νομική στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ενώ έχει εργαστεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς TRT, ALPHA, ASTRA, στις εφημερίδες ESPRESSO, ΠΡΩΤΗ, ΤΗESSALIKI PRESS, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο ΒΕΡΑ, ASTRA FM, TOP FM, Dolce Radio, Βόλος 9,86 κ.α.

Το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο του αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο «Το έπαθλο».

*Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.