Δημήτρης Κοτταρίδης: Το προσωπικό δώρο που ζήτησε από τον Μητσοτάκη

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

Ένα προσωπικό... δώρο ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δημήτρης Κοτταρίδης, με αφορμή τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα για το Europa Conference League.

Αμέσως μετά την προβολή ενός μικρού τρέιλερ του μεγάλου τελικού, ο Δημήτρης Κοτταρίδης ρώτησε τον πρωθυπουργό, εάν θα μπορούσε να βρει εισιτήρια για τον ίδιο και για τον γιο του, καθώς είναι γνωστό πως είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

«Με έβαλε ο γιος μου να σας ρωτήσω εάν μπορούμε να βρούμε κάποιο εισιτήριο για τον τελικό του Conference. Εάν έχετε καμία άκρη» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός απάντησε χαμογελώντας:

«Αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε πολύ μακριά από τέτοια αιτήματα, γιατί εάν κάναμε οποιαδήποτε απόπειρα για να τα ικανοποιήσουμε, θα δυσαρεστούσαμε πάρα, μα πάρα πολλούς ανθρώπους. Καταλαβαίνω ότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο καθώς πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, να είναι μία ομάδα στον τελικό του Conference.

Επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό είναι να έχουμε και δύο ομάδες στο Final 4 της Euroleague, και μακάρι και οι δύο ομάδες να περάσουν στον τελικό. Εύχομαι να υπάρχει ηρεμία και στο πρωτάθλημα και το αποτέλεσμα να κριθεί στα γήπεδα και στο τέλος να χειροκροτήσουν τον πρωταθλητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.