Δημήτρης Κόκοτας: Βγήκε από την εντατική μετά από 65 μέρες

Metrosport Team30 Μαΐου 2024

Το μαρτύριο τής σταγόνας ζει η οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα όλο αυτό το διάστημα, αφού κάθε εξέλιξη στην υγεία του είναι αργή και μικρή, ενώ όλοι οι γιατροί αν και συγκρατημένα αισιόδοξοι, τους έχουν πει κατ’ επανάληψη πως πρέπει να κάνουν υπομονή και πως η διαδικασία της αφύπνισής του μπορεί να κρατήσει πολύ καιρό.

Μικρά βήματα όμως γίνονται και αυτά είναι που κάνουν τους δικούς ανθρώπους να χαμογελούν και να μη σταματούν να ελπίζουν.


Σήμερα η αδερφή του, Έλλη Κόκοτα, μιλώντας αποκλειστικά στη «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Κόκοτας, βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

Ένα τεράστιο βήμα για την πορεία της ανάρρωσης τού οργανισμού του από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις 28 Μαρτίου κατά τη διάρκεια προβών στο τηλεοπτικό μουσικό show J2US όπου συμμετείχε ως coach.

Θυμίζουμε πως από πριν το Πάσχα, φάνηκαν τα πρώτα θετικά σημάδια ανάκαμψης, αφού έδειχνε να μπορεί να αναπνεύσει και χωρίς τη βοήθεια της μηχανικής υποστήριξης, με τους γιατρούς να κρατούν τη διαδικασία της τραχειοστομίας για να μη ζορίζεται καθόλου η καρδιά του.

Οι εξετάσεις φυσικά συνεχίζονται με θετικά δείγματα, αλλά και με τη συγκρατημένη στάση των γιατρών που όπως μάθαμε έχουν ενημερώσει την οικογένεια ότι αναμένουν να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης του τραγουδιστή σχεδόν κοντά στους τρεις μήνες από το επεισόδιο που τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και σηματοδότησε αυτήν την τεράστια περιπέτεια με την υγεία του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.