Δημητρίου: «Σε δύο χρονιά θα ανέβουν αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού- Έχει αρχίσει το κοσκίνισμα»

Metrosport Team27 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Δημητρίου, στενά συνδεδεμένος με την ομάδα του Πανσερραϊκού, μιλώντας για την άνοδο της ομάδας αλλά και την πολύ σημαντική επένδυση που γίνεται στα τμήματα υποδομής. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Ο Σάββας Κωφίδης μπαίνει στην ομάδα μας, έχει ανακοινωθεί κιόλας. Για μένα το σημαντικότερο είναι ότι είναι πάνω από όλα άνθρωπος αλλά και πολύ καλός γνώστης στα τμήματα υποδομών. Αυτός θα επιβλέπει το πρόγραμμα αυτών των παιδιών».

Για τους στόχους της ομάδας μετά την άνοδο στη πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος: «Ο Πανσερραϊκός θέλει να μείνει στη πρώτη κατηγορία και να εξελιχθεί σε όλα τα μέτωπα. Μεγάλη βάση δίνουμε και στις υποδομές, κάτι που γίνεται εδώ και 3 χρόνια. Φέτος βλέπω πως ανεβαίνουμε ένα και δύο σκαλιά σε αυτό το κομμάτι»

Για τη σημαντική δουλεία που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής των Σερρών: «Ποδοσφαιριστές πάντα υπάρχουν στις υποδομές, το θέμα είναι να τους εμπιστευτούμε. Τα τελευταία χρόνια ό,τι εξαιρετικό είχαμε, έφυγε από πολύ νωρίς. Έτσι, κανείς δεν έμενε για να παίξει στον Πανσερραϊκό. Πιστεύω σε δύο χρονιά θα ανέβουν αρκετά παιδιά από κάτω. Τώρα έχει αρχίσει να γίνεται το κοσκίνισμα, από παιδιά που τώρα είναι 15- 16 χρονών.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις σχέσεις που είχε με τον Παύλο Δερμιτζάκη: «Με τον Παύλο Δερμιτζάκη είχαμε εξαιρετική συνεργασία, είμαστε και φίλοι. Ερχόταν σε πολλά παιχνίδια της Κ19 και μας παρακολουθούσε για να δει αυτά τα παιδιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.