Δημητρακόπουλος: «Εκπληρώσαμε τον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2024


Η Καρδία κέρδισε την είσοδο της στα πλέι οφ της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Ο αρχηγός του ΑΟΚ, Μάριος Δημητρακόπουλος μίλησε για την φετινή πορεία του συλλόγου, τον διπλό του ρόλο στην ομάδα ως παίκτης-γυμναστής αλλά και τα σχέδια του για το μέλλον ως απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του 29χρονου μέσου:

«Η φετινή χρονιά θεωρείται αρκετά επιτυχημένη. Η ομάδα κατάφερε δυο αγωνιστικές πριν το τέλος να εκπληρώσει τον στόχο της που ήταν η είσοδος στα πλέι-οφ. Ηταν μια χρονιά, η οποία ξεκίνησε δύσκολα με απουσίες και δυο ήττες στην αρχή αλλά καταφέραμε και ανατρέψαμε το τότε βαρύ κλίμα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε σ’ αυτό κατά την γνώμη μου ο προπονητής οποίος ήταν μαζί μας από την αρχή κέρδισε όλους τους παίκτες και γενικά μας βοήθησε αρκετά», σημείωσε αρχικά και για το διπλό του ρόλο στον ΑΟΚ, είπε:

«Ναι, εκτός από παίκτης είμαι και γυμναστής στην ομάδα. Είναι κάτι που με ενδιέφερε σιγά-σιγά να το ξεκινήσω βέβαια με βοήθησε πάρα πολύ ο προπονητής ο οποίος μου έδωσε χώρο αλλά και στήριξη για να μπορέσω να τα συνδυάσω και τα δυο όπως επίσης και οι συμπαίκτες μου, οι οποίοι με βοήθησαν ώστε να μπορώ να έχω διπλό ρόλο».

Στη συνέχεια, ο Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε για τη σχέση του με την Καρδία, στην οποία αγωνίστηκε και στο παρελθόν στη Γ’ Εθνική, τόνισε: «Ο Α.Ο Καρδίας είναι σαν μια δεύτερη οικογένεια. Εχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις από την ομάδα. Η διοίκηση είναι από τις πιο καλές που υπάρχουν στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τον πρόεδρο τον κ. Κατσαρό έως τον γενικό αρχηγό τον κ. Κώστα Σαμάρα αλλά και όλους τους υπόλοιπους. Γενικά η Καρδία και ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας στις οποίες έχω αγωνιστεί τις νιώθω σαν μια δεύτερη οικογένεια».

Ο έμπειρος μέσος για τις συμβουλές που δίνει στους νεαρούς παίκτες της Καρδίας, τόνισε: «Οι συμβουλές που δίνω στο νεανικό ρόστερ του ΑΟΚ είναι να βελτιώσουν την νοοτροπία τους και να προσπαθήσουν να φέρονται και να πράττουν σαν επαγγελματίες αν θέλουν να έχουν μέλλον στο ποδόσφαιρο. Με αυτό εννοώ ότι να προπονούνται σε κάθε προπόνηση σαν να είναι αγώνας να προσέχουν την ζωή τους εκτός γηπέδου, την διατροφή τους αλλά και την συμπεριφορά τους». Τέλος, για τα σχέδια του για το μέλλον, ως απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, είπε: «Εχω στα μελλοντικά μου σχέδια να ασχοληθώ πιο ενεργά με τις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και του γυμναστή ίσως και προπονητή αφού τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Μέχρι να γίνει αυτό όμως θέλω να συνεχίζω να παίζω και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο διότι είναι το πάθος μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.