Δημάτος: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει από σήμερα το βράδυ να έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία»

Metrosport Team24 Ιουλίου 2024

Για τις ευρωπαϊκές μάχες των ελληνικών συλλόγων, την κόντρα του ΠΑΟΚ με τη Μπάνια Λούκα και το μονοπάτι ΑΕΚ και Παναθηναϊκού μίλησε ο Ανδρέας Δημάτος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

«Είναι να επιδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο σταθερότητα. Να αποδείξει ότι η περσινή σεζόν δεν ήταν φωτοβολίδα. Είναι σημαντικό να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και εκπροσώπηση. Φέτος, θελουμε το 3 στα 3 και έχουμε και μια ήδη στο Μονακό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει από σήμερα το βράδυ να έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία. Αν κάνει τη μια πρόκριση θα ξέρει ότι θα είναι στο League Stage του Conference League. 

Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το 3 στα 3 στο Champions League. Ήταν πιο δύσκολες οι προϋποθέσεις παλαιότερα από ότι είναι τώρα. Θα είναι στους ισχυρούς και θα έχει καλύτερες κληρώσεις. Δεδομένου τα πλέι οφ θα είναι πιο δύσκολα. Στην επόμενη φάση θα συναντήσει τη Μάλμε, που είναι σε φουλ αγωνιστική δραστηριότητα αλλά για τον ΠΑΟΚ προέχουν τα παιχνίδια με τη Μπάνια Λούκα. 

Έχω την εντύπωση ότι η μοίρα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού θα ταυτιστούν. Ο Παναθηναϊκός έχει διπλό δρόμο εκτός αν τα καταφέρει κόντρα στον Άγιαξ. Η μοίρα τους θα ταυτιστεί στον τελευταίο γύρο όπου ο Παναθηναϊκός σίγουρα και η ΑΕΚ έχει τις πιθανότητες να είναι στο γκρουπ των ισχυρών» δήλωσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.