Δημάτος: «Έτσι θα είναι ισχυρός ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος των προκριματικών του Champions League»

Metrosport Team20 Μαΐου 2024

Ο Ανδρέας Δημάτος αναλύει μέσω του Metropolis 95,5 και της εκπομπής Τρίτο Ημίχρονο ολόκληρη τη διαδρομή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League και πώς ο Δικέφαλος θα μπορέσει να είναι ισχυρός και στους τρεις προκριματικούς γύρους. 

''Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ θα είναι με τον τέταρτο καλύτερο συντελεστή σε όλο το Champions Path. Για να είναι με τον τρίτο καλύτερο συντελεστή θα πρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει το Champions League, γιατί σε αυτή την περίπτωση η Σαχτάρ που έχει καλύτερο συντελεστή από τον Δικέφαλο του Βορρά θα ανέβει απευθείας στο League Stage. 

Βέβαια, με πρωταθλήτρια Ευρώπης τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα έχει προαχθεί στα πλέι οφ, οπότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποφύγει και την Μπόντο Γκλιμτ, που θα ανέβει στους ισχυρούς. Στα πλέι οφ τις έξι ομάδες που θα προκριθούν από τον τρίτο προκριματικό θα τις περιμένουν τέσσερις ομάδες. Δεδομένα η Γιουνγκ Μπόις, ο Ερυθρός Αστέρας και η Γαλατάσαραϊ και η τέταρτη ομάδα θα είναι είτε η Σαχτάρ Ντόνετσκ ή η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με πρωταθλήτρια Ευρώπης τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Και στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ θα είναι ισχυρός οπότε αποκλείεται να βρει τη Σαχτάρ, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ή και την Κοπεγχάγη αν κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Δανία. Στους πιθανούς του αντιπάλους θα είναι η Γαλατάσαραϊ, η Γιουνγκ Μπόις, η Φερεντσβάρος, η Καραμπάχ, η Μπόντο Γκλιμτ και η Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Mε τα τωρινά δεδομένα μόνο η Σαχτάρ (πρωταθλήτρια Ουκρανίας), ο Ερυθρός Αστέρας (πρωταθλητής Σερβίας) και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ (πρωταθλήτρια Κροατίας) έχουν καλύτερο συντελεστή από τον ΠΑΟΚ.

Aν ο ΠΑΟΚ μέσα στο καλοκαίρι κάνει μόνο μία πρόκριση, θα καταλήξει στο Conference, αν κάνει δύο θα φτάσει στο League Stage του Europa, με το τρία στα τρία θα είναι στο Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.