Δήμαρχος Λάρισας: «Να φύγουν από τα σπίτια στον Ιπποκράτη - Έπεσε η στάθμη αλλά προσέχουμε»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2023

Την εγκατάλειψη των κατοικιών που βρίσκονται στην περιοχή του Ιπποκράτη ζήτησε ο Δήμαρχος της Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει όλοι να είναι σε επιφυλακή παρά την πτώση της στάθμης του νερού στον Πηνειό. 

«Ένα ακόμη 24ωρο δύσκολης κατάστασης που δεν πρέπει να υποτιμήσει κανένας. Το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι κυρίως στην συνοικία του Ιπποκράτη. Το μόνο θετικό αυτή τη στιγμή είναι ότι έχουμε μια ύφεση και μια ύφεση και μια πτώση της στάθμης του Πηνειού που προδικάζει ότι ίσως να έχουμε ύφεση γενικότερα του πλημμυρικού φαινομένου. 

Όμως αυτή τη στιγμή μαζί με τους απεγκλωβισμούς στις εργατικές τις Γιάννουλης, τη Νέα Σμύρνη και τον Άγιο Θωμά και την άντληση νερών, να πω δύο σημαντικά πράγματα. Αυτές τις μέρες διακινείται ίσως από κακόβουλους ή άσχετους ένα ζήτημα που αφορά το νερό της Λάρισας, να διαβάζουν οι συμπολίτες τις ανακοινώσεις του δήμου. Το δεύτερο είναι για την συνοικία του Ιπποκράτη, υποχώρησε αλλά δεν πέρασε. 

Ισχύει ακόμη η εντολή εκκένωση των κατοικιών. Συνεχίζεται η δουλειά με μηχανήματα. Οι ειδικοί μελετάνε το σημείο. Κάνω έκκληση οι πολίτες στον Ιπποκράτη να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ο κίνδυνος ενός σπασίματος και η πιθανότητα να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο ποτάμι μέσα στον Ιπποκράτη συνεχίζει να υπάρχει, να απομακρυνθούν οι πολίτες» τόνισε ο Δήμαρχος. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.